blog-logo

Corabia se scufundă, șobolanii fug: Zotta a plecat de la FC Brașov

Corabia se scufundă, șobolanii fug: Zotta a plecat de la FC Brașov

constantin zottaDirectorul general al FC Braşov, Constantin Zotta, a demisionat, luni, din funcţia pe care o ocupa la gruparea ardeleană din luna martie a anului 2013, administratorul judiciar al echipei FC Braşov, Alexandru-Cosmin Gheorghe, a declarat, luni, că demisia lui Zotta a fost acceptată.

Constantin Zotta şi-a depus demisia, care i-a fost acceptată. De altfel, nici nu aveam cum să mă opun, astfel că prea multe nu am de spus”, a adăugat administratorul judiciar.

Constantin Zotta anunţase încă de săptămâna trecută că intenţionează să renunţe la funcţie, fapt care l-a făcut pe patronul Ioan Neculaie să afirme la momentul respectiv că îl interesează mai mult ca echipa să se salveze de la retrogradare decât demisia directorului general.

„Dacă vrea să plece, să plece. E treaba lui, am eu altele pe cap acum, nu să îmi fac griji că pleacă Zotta. Important e să adunăm puncte şi să salvăm echipa asta de la retrogradare, pentru că asta e tot ce contează, nu că pleacă Zotta”, a spunea, vineri, Ioan Neculaie.

Alte articole:   Se schimbă etichetele pentru clasa energetică a electrocasnicelor

Cu şapte etape înainte de finalul sezonului, formaţia FC Braşov ocupă locul 12 în clasament, ultimul care asigură menţinerea în ediţia următoare a Ligii I.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate