blog-logo

32 de străzi din Râșnov intră în reparaţie capitală

32 de străzi din Râșnov intră în reparaţie capitală
foto: arhivă

foto: arhivă

32 de străzi din oraş vor intra în reparaţii capitale până la finele acestui an la Râşnov, iar în unele zone au demarat deja lucrările. Astfel, pentru primele lucrări, contractul, a fost adjudecat pentru suma de 2,13 milioane de lei.

Lucrările au fost demarcate pe strazile Mişu Pop, Piaţa Scolii, Postăvarului, Mihail Sadoveanu, Panduri, Aurel Vlaicu, Eroilor, Bucegi, Cpt. Iancu Sofran, George Coşbuc şi Iazului. Zilele trecute, a fost atribuit şi ce-l de-al doilea contrat pentru de lucrări care vizează reabilitarea altor 11 străzi, Barbu Ştefănescu Delavrancea, Ion Heliade Rădulescu, Alexandru Vlahuţă, Vasile Alecsandri, George Topârceanu, Zaharia Stancu, Primăverii, Toamnei, Ana Ipătescu, Libertăţii şi Ghimbăşel.

Alte articole:   Un puști spera să dea lovitura vieții la o cofetărie, dar a fost prins de jandarmi

Valoarea acestui contract fusese estimată la suma de 2,65 de milioane de lei, iar în urma licitaţiei preţul a scăzut la 1,67 milioane de lei, contractul fiind atribuit firmei Fincodrum SA din Braşov, care a avut cea mai bună ofertă dintre cele patru depuse.

Pentru ultimele lucrări ale restul străzilor, recent a fost lansată licitația, iar ofertele depuse sunt în curs de evaluare. Cele 10 străzi care vor beneficia de modernizări sunt Vulcan, Vânători, Str. Mică, Salciei, Gării, Câmpului, Gheorghe Lazăr, Nicolae Bălcescu, Romulus Cristoloveanu şi Matei Basarab.

Primarul Adrian Veştea a precizat că în bugetul pe acest an al oraşului au fost alocate 18,4 milioane de lei (4,1 milioane de euro) pentru investiţii în infrastructura stradală, fiind cea mai mare sumă alocată pentru acest capitol din 1990 şi până în prezent.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.