blog-logo

Patru tâlhari au năvălit în casa unui brașovean și i-au luat aparatul de măsurat glicemia

Patru tâlhari au năvălit în casa unui brașovean și i-au luat aparatul de măsurat glicemia

catuse-ciocan justitieProcurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus, sâmbătă, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatii Szavu Ana-Maria, Brumar Ovidiu, Boalii Constantin-Benone şi Neagu Nicolae-Ionuţ sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

„Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment a rezultat că, în cursul zilei de 17.04.2015, în jurul orei 16.00, persoana vătămată T.S. a fost deposedat prin acte de violenţă în propria sa locuinţa de către cei patru inculpati, de suma de 500 de lei şi un aparat de măsurat glicemia“, a precizat procuror Raluca Mirică, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Cele patru persoane au fost retinute pentru 24 de ore și au fost prezentate judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Braşov cu propunere de arestare preventivă.

Alte articole:   Reglementările din domeniul construcţiilor vor fi simplificate. Unele prevederi sunt din 1970

Cercetările în cauză au fost efectuate de către organele de poliţie judiciară din cadrul I.P.J. Brașov – Biroul Investigații Criminale, sub supravegherea procurorului de caz.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate