blog-logo

FOTO VIDEO La Concursul Miss Brașov 2015, nu fetele au făcut spectacol, ci prezentatorul

FOTO VIDEO La Concursul Miss Brașov 2015, nu fetele au făcut spectacol, ci prezentatorul

miss brasov 2015 3Prima ediție a concursului de Miss Brașov a debutat timid. Extrem de timid. Chiar și în ceea ce privește numărul de spectatori, care au umplut cu puțin peste jumătate din sala Teatrului „Sică Alexandrescu“.

Seara a fost animată de Dan Ghiță, foarte bun show-man de televiziune, care de multe ori a derapat cu glumele către suburban. A avut și o parteneră care ne-a reținut atenția prin faptul că a spus răspicat pe scenă de vreo trei ori că și-a luat în serios rolul de „bibelou“ (a fost inexistentă), după ce îi călcase pe rochie colegul de scenă.

Toată lumea care a venit s-a așteptat să vadă multe fete frumoase, iar talentele lor suplimentare ar fi făcut un spectacol pe cinste. Din păcate, nu a fost așa. Nu toate fetele au avut un moment artistic sau de îndemânare în vreun domeniu.

Trebuie spus din start că deschiderea concursului a fost făcută cu un moment muzical foarte bun, al Silviei Preda, care a interpretat o piesă a cântăreței Whitney Houston. A fost de departe cea mai bună, iar acest lucru a fost constatat de ambele jurii – cel oficial și cel al presei, ea fiind desemnată Miss Brașov 2015.

Ea a fost încoronată de o altă frumuseţe a judeţului nostru, Delia Duca, ultima Miss Universe România.

Alte articole:   O stradă din Sânpetru rămâne fără curent electric

Silvia Preda a absolvit Universitatea Naționala de Muzică din București – Facultatea de interpretare muzicală, ceea ce s-a și văzut. A fost al doilea moment reușit al serii, după interpretarea de excepție a unui poem de către poetul Adrian Munteanu, într-unul dintre momentele de pauză.

„Nu am cuvinte, a fost o experienţă cu adevărat frumoasă, iar faptul că am cîştigat m-a lăsat fără cuvinte. Este prima dată cînd particip la un astfel de concurs şi emoţiile chiar sunt copleşitoare. Nu m-am aşteptat nicio secundă”, a spus Silvia după terminarea concursului.

Născută la data de 12 octombrie 1990 în Braşov, Silvia Preda a început să cânte de la o vârstă foarte fragedă, încă din grădiniţă.

{Abia în anii şcolii generale am ales ca această pasiune să se dezvolte, urmând cursurile Palatului Copiilor Braşov şi a Şcolii Populare de Arte şi Meserii, ca mai apoi să devină profesia mea, absolvind Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, Facultatea de Interpretare Muzicală. De-a lungul anilor am participat la numeroase concursuri şi festivaluri naţionale şi internaţionale de muzică uşoară, la care am câştigat premii şi trofee, cu scopul de a acumula cunoştinţe şi experienţă scenică şi, bineînţeles, de a-mi urma pasiunea”.

Alte articole:   SR Brașov, victorie spectaculoasă în ultimul amical!

În prezent, Silvia Preda urmează cursurile de masterat din cadrul Facultăţii de Muzică din Braşov la Secţia „Stil şi performanţă în interpretarea vocală şi instrumentală” şi predă muzică vocal-instrumentală copiilor la Palatul Copiilor.

Silvia Preda – Miss Brașov 2015. CLICK pe poze pentru a se mări! Foto: Facebook

Patricia Ursan a fost votată de public Miss Popularitate – face master Financiar Bancar la Universitatea Transilvania din Brașov. Anitta Toma și Ioana Maria Cutugno au obținut locurile doi, respectiv 3 la concursul Miss Brașov 2015.

Au urmat alte momente artistice: „recitări“ de poezie (de fapt lecturi), muzică, desen și dans, pe care le puteți viziona mai jos.Pe de altă parte, iar aici nu este vina fetelor, au fost îmbrăcate de organizatori total anapoda. Ținutele prezentate au fost total neinspirate în multe cazuri. Nepoata regretatului actor și dramaturg săcelean Darie Magheru, Ioana Segrețeanu, a recitat din opera înaintașului său (și aceasta neinspirat aleasă) într-o ținută de hip hop.

După cum remarca cineva din sală, fetele au fost îmbrăcate cu ce li s-a potrivit ca dimensiune din garderoba sponsorului. Dacă veneau cu ținutele de acasă ar fi fost mult mai bine…

Alte articole:   Accident cu victimă, în Brașov

Iată prezentarea fetelor, în ținuta de seară!


Proba costumului de baie a fost bifată de concurente, toate îmbracate într-un body. Nici vorbă de bikini (costumul format din slip și un sutien de dimensiuni reduse). Dar, pe undeva, poate a fost bine și așa rău, pentru că multe dintre concurente puteau candida ca modele nu la un concurs de Miss, ci pentru a-i poza lui Rubens (Peter Paul, celebru pictor flamand, cunoscut pentru reprezentările sale feminine voluptoase). Probabil din același motiv nici nu am aflat dimensiunile de model ale fetelor…

Seara s-a încheiat în același ton, așa cum au decurs ostilitățile conduse de prezentatorul Dan Ghiță: „Maestre, muzica pentru premiere, aplauze și gata! pam! pam! praf de mers…“. Din păcate, evenimentul nu s-a ridicat nici măcar la înălțimea unui concurs de Miss la un liceu. Dar, cum se spune, s-a spart gheața, sperăm la mai bine la ediția următoare…

Revenim cu videoclipurile video pe măsură ce se încarcă!

CLICK pe poze pentru a se mări! 

 

Distribuie dacă îți place!
 1. 1.Saraca Whitney Houston, cred ca s-a invartit in mormant! Poate Silvia Preda are voce de artist liric, ca de artist pop, nici pomeneala. Cat despre frumusetea sa „sclipitoare”, exista brasovence de 1000 de ori mai frumoase.
  2.Au voie si fetele de la gradinita sa participe? Nu de alta dar la felul in care a recitat Patricia Ursan, cred ca vine direct de la clasa pregatitoare.
  3.Eliza Runceanu chiar stie s[ deseneze sau nu are nici o inclinatie artistica si a scos si ea ce i-a venit pe moment?!!
  4.Ioana Cutugno?? O fi ceva ruda cu Toto?! Nu de alta dar e si frumusica si ce-i al ei e al ei. Se misca binisor.
  5.Inainte de a intra pe scena, fetele astea nu se duc pe la WC?? Ia uitati-va la Ioana Segreteanu. Zici ca…!
  5.Parada. Superba muzica (hahaha), superbe rochii(merge in lipsa de altceva). Insa ar fi interesant sa aflam personulitatile din juriu! Nu de alta dar au fost cel putin 3-4 fete care ar fi meritat „pe bune” titlul de miss.
  6.Tinuta de baie! Care baie?! A bunicii??
  7.Concluzia! Nici macar un rahat de concurs de miss nu suntem in stare sa organizam?!! Ce era cu scena aia neagra? A fost concurs de miss sau era doliu national?!
  RUSINE organizatorilor!!!! Felicitari lui Dan Ghita! Macar el a mai scos cate-o perla…

  Reply
 2. Dan ghita a fost penibil! Aceeasi atitudine de golan suburban plin de autosuficienta, cu aceleasi glume rasuflate! O bataie de joc! In ceea ce priveste castigatoarea, arata ca o gospodina!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate