blog-logo

CSMS Iași a trimis FC Brașov să joace în hora retrogradării!

CSMS Iași a trimis FC Brașov să joace în hora retrogradării!

fotbal-csms-iasi golulCSMS Iași a învins FC Brașov cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, pe teren propriu, în prima partidă din etapa a 27-a a Ligii I de fotbal.

Singurul gol al partidei a fost înscris de fundașul Mihalache (48), cu un șut de la circa 35 de metri.

Brașovenii, la primul meci sub comanda lui Adrian Szabo, în al doilea său mandat, sunt la al patrulea meci consecutiv fără victorie, ultimele trei pierdute fără gol marcat. FC Brașov s-a impus în tur cu 2-0.

„Înfrângerile fac parte din viaţa noastră sportivă. Noi am jucat la victorie, însă o execuţie de senzaţie a decis meciul. Noi am arătat astăzi atitudine pe teren şi am ratat o mare ocazie pe final. Poate că meritat ar fi fost un rezultat de egalitate astăzi. Eu îmi pun în continuare speranţe în aceşti jucători, echipa are potenţial, lupta este strânsă pentru salvarea de la retrogradare şi atâta timp cât vom avea şanse matematice de salvare, ne vom bate pentru fiecare punct”, a declarat Szabo.

Alte articole:   Șefi noi la PNL Făgăraș

Ieșenii sunt la al șaselea meci consecutiv câștigat acasă.

CSMS Iași — FC Brașov 1-0 (0-0), stadion „Emil Alexandrescu” — Iași

A marcat: Marius Ovidiu Mihalache (48).

Arbitru: George Rădulescu (București); arbitri asistenți: Aurel Oniță (Constanța), Bogdan Gheorghe (București); arbitri asistenți adiționali: Marius Avram (București), Horațiu Mircea Feșnic (Cluj-Napoca); arbitru de rezervă: Ciprian Florin Danșa (Oradea)

Observatori: Costin Ioan Toma (Piatra Neamț) — CCA, Cătălin Popa (Vaslui) — LPF

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate