blog-logo

Anchetatorii cer informații în toată țara despre bărbatul găsit mort în portbagaj la București

Anchetatorii cer informații în toată țara despre bărbatul găsit mort în portbagaj la București

haj salahPoliţia Capitalei şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti solicită sprijin de la persoanele care au cunoştinţă despre bărbatul din imagine, care a fost dat dispărut la finele anului 2014 şi găsit în ziua de miercuri, decedat, în portbagajul unui autoturism.

Bărbatul, victima infracţiunii de omor, se numeşte Haj Saleh, de 52 de ani. In raportul preliminar al medicilor legisti se arata ca omul de afaceri nu prezenta leziuni traumatice provocate de arma alba sau de arma de foc. Raman in continuare mai multe ipoteze, mai multe fire ale anchetei pe care procurorii si politistii criminalisti trebuie sa mearga. De exemplu, ca sa poata exclude sau sa poata confirma ipoteza unei otraviri a omului de afaceri, trebuie sa mai astepte 3 saptamani rezultatele analizelor toxicologice. Sunt analize extrem de compleze care ar trebui sa spuna daca barbatul a fost otravit sau drogat inainte de a fi ucis si daca acesta este motivul pentru care a fost omorat.

Alte articole:   Mandat de arestare pentru un bărbat acuzat de furt calificat!

Criminalistii se rezuma mai nou la doua ipoteze: barbatul ori a fost otravit, ori asfixiat. Au mai aflat ca Saleh locuia in Bucuresti, dar avea resedinta in Navodari si detinea doua firme, partenere de 15 ani cu gigantul lant hotelier al unui om de afaceri libanez.

Sunt multe intrebari, sunt multe greutati pe care le intampina politistii, avand in vedere ca vorbim totusi de membrul unei comunitati de straini din Romania, care nu spune nimic.

Surse apropiate de anchetatori spun ca daca ar fi fost votate asa numitele legi Big Brother, care te obliga in momentul cumpararii unei cartele telefonice prepay sa prezinti un act de identitate, atunci ar fi fost mai usor pentru politisti sa puna cap la cap piesele acestui puzzle.

Alte articole:   Expoziția ŢARA BÂRSEI - Spațiu meşteşugăresc multicultural - Centrul Cultural Reduta

Omul de afaceri sirian era casatorit cu o romanca si aveau impreuna o fetita de cativa ani.

Cei care l-au văzut şi pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate