ACS Tâmpa Brașov, campioană la Cupa Primăverii 2015

ACS Tâmpa Brașov, campioană la Cupa Primăverii 2015

acs tampa 2006

Micii fotbaliști de la ACS Tâmpa Brașov au ținut să profite la maxim de „Săptămâna Altfel” și au participat la una din cele mai puternice competiții amicale de început de an, Cupa Primăverii 2015, ce a avut loc în localitatea argeșeană Bradu (în apropiere de Pitești). Clubul brașovean a făcut deplasarea cu două grupe la Bradu, 2006 și 2008, care au reușit rezultate excelente. Astfel, ACS Tâmpa 2006 (foto sus) a plecat acasă cu marele trofeu, după ce a învins, în finala mare, cu 5-1, pe CSM Rm. Vâlcea. Golurile brașovenilor au fost marcate de Rareș Plăiașu (3 goluri), Dennis Veriguț și Laurențiu Bosoi. Antrenorul ACS Tâmpa 2006, Adrian Lancea, s-a declarat foarte mulțumit de evoluția elevilor săi. „Participarea la acest turneu a fost una benefică pentru copii, ținând cont de perioada lungă petrecută în sala de sport. Vreau să-i felicit pe micuți pentru felul cum au reacționat și cum s-au prezentat la Bradu. Începutul a fost unul mai greoi, însă finalul a fost plin de bucurie. Îmi doresc ca pe viitor să participăm la cât mai multe competiții, deoarece numai prin joc putem crește! Mă bucur că am reușit să venim acasă cu marele trofeu”, a spus Lancea.
Nici grupa 2008 (foto jos) nu s-a lăsat mai prejos, obținând titlul de vicecampioană. Jucătorii antrenați de Alexandru Ioniță și Ionuț Vasiliu au pierdut finala mare, 0-3, cu Atletico Madrid Pitești, dar au arătat că pot avea un viitor frumos.
Iată loturile deplasate la Bradu de ACS Tâmpa Brașov:
ACS Tâmpa 2006: Roman Tudor, Plăiașu Rareș, Pătrașcu Claudiu, Bosoi Laurențiu, Bordea Caius, Marin Sebastian, Ungureanu Ștefan, Pahoiu Mihai, Veriguț Dennis, Gal David.
ACS Tâmpa 2008: Ciobanu Erick, Vasii Eduard, Ovesea Gabriel, Hadnagy Victor, Comăniță David, Bosioc David, Banciu Tudor, Racu Andrei, Solomon Andrei, Soveja Vlad, Constantin Rareș, Crețu Cezar.

acs tampa 2008

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.