blog-logo

Cor londonez în concert la Biserica Neagră Brașov

Cor londonez în concert la Biserica Neagră Brașov

biserica neagraBiserica Neagră va fi gazda concertului coral susținut de ansamblul Twickenham Choral Society (Londra) joi, 9 aprilie, de la ora 18.00.

Parte a turneului pe care corul îl desfășoară în România, concertul cu titlul „Immortal Bach” va avea ca punct central lucrarea cu același titlu a compozitorului norvegian Knut Nystedt. Pe lângă această piesă-omagiu, cei prezenți în Biserica Neagră vor avea ocazia de a asculta și motetul „Furchte dich nicht, ich bin bei dir”, pentru cor dublu, de Johann Sebastian Bach.

Programul va fi completat de armonii britanice, în compoziții de C.V. Stanford, Sir C.H. Parry și G.F. Handel.

Muzica înălțătoare va fi completată de un mesaj biblic rostit de doamna preot Adriana Florea, din partea Bisericii Evanghelice C.A. din România — Parohia Brașov, pentru publicul prezent în Biserica Neagră.

Alte articole:   Alexandra Crivineanu (PSD): Pentru a prelua controlul asupra pandemiei, trebuie să îi tratăm pe cetățeni ca parteneri

Condus de către dirijorul Christopher Herrick, Twickenham Choral Society este un cor de peste 100 de voci care adună cântăreți de toate vârstele din zona de vest a Londrei. Cu o activitate de peste 90 de ani, corul oferă atât reprezentații vocal-simfonice din repertoriul universal consacrat, cât și prime audiții ale compozitorilor britanici contemporani.

Biletul de intrare costă 10 lei și poate fi procurat de la casa de bilete a Bisericii Negre în săptămâna concertului sau începând cu o jumătate de oră înaintea începerii acestuia.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.