blog-logo

VIDEO Un student brașovean, la porțile muzicii pop-dance

VIDEO Un student brașovean, la porțile muzicii pop-dance

Un student din Brașov, Andrei Coman (cunoscut drept „Andy C“, numele de scenă) a intrat în lumea (mai degrabă jungla, am spune noi), a muzicii pop -dance.

Andrei este student la Facultatea de Comunicare și Sociologie din Brașov, absolvent al Școlii Populare de Artă Populară „Tiberiu Brediceanu” (canto muzică-ușoara). A participat la numeroase festivaluri naționale și internaționale de muzică, unde a obținut peste 50 de premii și distincții.

„Sunt din Brașov, aici m-am născut şi tot aici intenţionez să îmi petrec restul vieţii, întrucât sunt foarte legat de locul acesta. Este un oraş frumos, în care odată ajuns, îţi este imposibil să nu te îndrăgosteşti de el“, ne spune Andrei.

Trăiește pe ritmurile muzicii

Muzica şi dansul au fost întotdeauna primele lui hobby-uri. Încă din copilărie l-a atras latura artistică. Într-o zi însă, a trebuit să aleaglă. Și, a ales: muzica.
„Un lucru mai potrivit de atât, nici nu aş fi crezut vreodată că pot să aleg. Muzica, pentru mine este viaţă. Este un mod ideal de a-ţi exprima liber sentimentele, trăirile, gândurile, nevoile, ba chiar dorinţele. Consider că fără muzică, omul nu ar zâmbi, nu ar putea simţi fericirea. Pentru un artist, muzica este prima iubire. Te îndrăgosteşti de ea de când te naşti şi o iubesti până în ultimele clipe ale vieţii“, a dezvăluit pentru cititorii newsbv.ro Andrei Coman.

Vrea să facă o carieră în televiziune și să promoveze tinerii

Pasiunea pentru muzică spune că o moştenește de la mama lui. Ea cânta muzică populară în copilărie.

Alte articole:   Încă 9 hectare de pădure, plantate în comuna Dumbrăvița

„Cu siguranţă o parte din talentul ei, acum îmi revine mie. Datorită ei şi susţinerii familiei, am ajuns astăzi aici. Este extraordinar când familia şi prietenii cred cu adevărat în tine. Te ambiţionează, te fac să depăşeşti orice obstacol şi, nu în ultimul rând, indiferent de ce s-ar întâmpla, te moralizează să mergi mai departe!“, ne mărturisește tânărul.

Andy C dorește să urmeze o carieră în televiziune, unde să promoveze muzica de calitate și să-i ajute și pe tinerii artiști care au potențial artistic deosebit, dar care nu au posibilități financiare, pentru ca și aceștia să-și realizeze propriile melodii și să-și exprima talentul în fața publicului.

Alte articole:   Câteva gânduri despre legumele primăverii, colorate și diverse

Este vicepreședinte al Organizației Internaționale „Artist pentru Artă”, a fost director artistic al Festivalului Național Muzical „Lira” (Maramureș), director artistic al complexului eveniment cultural „Gala Instituțiilor de Arte” (Brașov), îmbinând armonios capacitățile muzicale cu ideile organizatorice.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate