blog-logo

Stand Up Comedy și lansare de carte: „Suge-o, Ramona“

Stand Up Comedy și lansare de carte: „Suge-o, Ramona“

andrei stand up comedyPovestea citită de peste 1 milion oameni, „Suge-o, Ramona“, ajunge și la Brașov.

Cartea lui Andrei Ciobanu (foto) va fi prezentată, într-un show inedit de stand-up comedy, urmat de sesiune de autografe, posibilitatea de achiziţiona cartea şi discuţii cu fanii, in Barulde noapte de la Aro Palace, vineri, 17 aprilie, ora 21.00.

Andrei Ciobanu este unul dintre comedianţii români de valoare ai zonei Moldovei, este realizatorul matinalului de la Kiss FM, membru al grupului „Sector 7”, care ne-au explicat cum stă treaba cu „Mă-ta are cratimă” şi „Şcoala vieţii” şi creatorul campaniei „Cine-s Sergiu şi Andrei”, care a avut peste 6 milioane de vizualizări.

Alte articole:   Orele de sport în aer liber se pot desfășura fără mască de protecție

„Suge-o, Ramona!” este povestea unei deveniri, o confesiune onestă despre maturizare sexuală şi morală, despre trecerea de la adolescenţă la maturitate.

„Cu toţii ne amintim de prima iubire adolescentină, care vine la pachet cu suferinţă, trădare, fluturi în stomac, scenarii fanteziste. La prima iubire lumea se prăbuşeşte şi renaşte la fiecare atingere, la fiecare dialog, în fiecare zi. Prins între pasiunea pentru Ramona şi dorinţa de a se răzbuna pentru indiferenţa ei, Andrei trăieşte câteva aventuri extrem de incitante şi se transformă din timidul îndrăgostit într-un Casanova modern“, spun organizatorii eveniomentului.

Citeşte o parte din povestea „Suge-o, Ramona!” pe www.sugeoramona.ro

Informații & rezervari: 0765.436.963. Pretul unui bilet este de 25 de lei. Biletele se vand in avans la Cafe Central, pe str. Apollonia Hircher nr. 18

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate