blog-logo

N.V. Popa: Jumătate din municipiul Brașov nu mai are reprezentanți în Camera Deputaților

N.V. Popa: Jumătate din municipiul Brașov nu mai are reprezentanți în Camera Deputaților

Ce au votat cetățenii nu mai conta, pentru cei care au plecat de la un partid la altul

Senatorul Nicolae Vlad Popa solicită Guvernului să organizeze alegeri parțiale pentru colegiile 6 și 7 din municipiul Brașov, după demisiile lui Ioan Adam (PSD) și Ion Diniță (PC).

El susține că această situație poate aduce prejudicii de funcționarea sistemului, dar și reprezentării cetățenilor, putând fi cuantificat ca prejudiciu moral. Mai mult, senatorul liberal spune că se poate ajunge la un proces civil, cu  obligația de a face, pentru ca premierul Victor Ponta să fie determinat prin sentință judecătorească, cu solicitarea plății de daune pentru fiecare zi de de întârziere.

„S-a făcut la Cluj plângere penală pentru acest abuz, de a nu se organiza alegeri ân colegiile vacantate. Eu aș merge pe calea civilă, unde este mai ușor de demonstrat reaua-credință. Situația din Brașov nu este întâlnită nicăieri în țară: jumătate din Brașov practic nu este reprezentat în Camera Deputaților“, a preiczat senatorul brașovean.

Alte articole:   O nouă ediție "Sportul pentru toți". 40.000 de euro nerambursabili, pentru școlile din Brașov

Acțiunea va fi depusă după ce expiră termenul stabilit prin lege de la vacantarea postului. În cazul colegiului unde a fost ales Ioan Adam ar trebui organizate alegeri până în data de 5 mai.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.