blog-logo

Răzvan Popa: PNL să înțeleagă că e firesc ca postul lui Lupu să revin PSD

Răzvan Popa: PNL să înțeleagă că e firesc ca postul lui Lupu să revin PSD
Razvan Iosif

Razvan Iosif

La PSD Brașov principiile sunt aplicate după zicerea „interesul poartă fesul“. Dacă la nielul Consilului Județean, social-democrații negociază ca locul vacantat după plecarea lui Mihai Pascu (PC) să fie preluat de medicul Dan Grigorescu, următorul pe lista USL, socoteala se schimbă când este vorba despre Consiliul Local.

Consilierul local Răzvan Popa, vicepreședintele organizației municipale a PSD Brașov, spune că va exista o discuție principială cu reprezentanții PNL, „pentru că așa e corect, e locul PSD. Sunt convins că cei de la PNL vor înţelege că aşa este firesc“. Întrebat de ce nu este firesc, mergând pe aceeași logică, ca și locul lui Pascu de la Consiliul Județean să revină ACD (PNL+PC), Popa a întors-i a spus că acolo e vorba de negocieri…

Alte articole:   Începe a doua etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice

Cert este faptul că, pe lista USL cu membri supleanți, următorul este Claudiu Sorin Susanu (PSD), dar care nu va renunța la funcția de comisar șef regional la Protecția Consumatorului. Următorii pe listă sunt: Fătu Ioan – 44 de ani, inginer – PNL, Iosif Răzvan – 31 de ani (foto – cel susținut să preia locul lui Liviu Lupu), economist – PSD, Duguleană Constantin – 55 de ani, economist – PC, Grusea Claudiu – 32 de ani, economist – PSD.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate