Grupul Orbis ar putea investi la Brașov

Grupul Orbis ar putea investi la Brașov

hotel mercureRomania are potential mare pe piata hoteliera, in conditiile in care exista șapte orase mari in care pot fi deschise hoteluri, comparativ cu Bulgaria, unde potentialul este la jumatate, sustine Frank Reul, manager regional pe Romania, Bulgaria si Macedonia la grupul hotelier Orbis, care opereaza Accor.

„Piata din Romania este mult mai mare decat cea din Bulgaria, care poate avea maximum 3-4 orase, comparativ cu Romania, unde sunt mai multe orase cu potential, pana la 7″, a declarat Frank Reul, citat de wall-street, la deschiderea oficiala a Mercure Bucharest City Center (4 stele), cel mai nou hotel din Bucuresti, operat de Accor, care a fost cumparat recent de polonezii de la Orbis.

Alte articole:   Mesaj către alegătorii de stânga, pentru cei care au o latură socială și care au dat dovadă de bunătate și respect

Frank Reul spune ca, mometan, grupul hotelier este in cautare de parteneri pentru discutii care sa vizeze deschiderea de noi hoteluri. In prezent, nu exista nicio decizie concreta, insa Frank Reul considera ca orasele din provincie sunt mult mai potrivite pentru hoteluri ca Ibis si Mercure. De altfel, in opinia sa, Brasovul este unul dintre orasele cu mare potential pentru deschiderea unui hotel, insa managerul nu a dorit sa spuna daca exista o intentie in cadrul grupului in acest sens.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate