blog-logo

Baschet: Trei zile de foc pentru „olimpice“

Baschet: Trei zile de foc pentru „olimpice“

baschet olimpia csu brasovVineri, sâmbătă și duminică, la Sfântu Gheorghe se va disputa turneul de clasare pentru locurile 5-8 din campionatul național de baschet feminin.

Elevele antrenorilor Dan Calancea și Nenad Marinkovic vor juca vineri de la ora 13.30 împotriva formației CSBT Alexandria, sâmbătă de la ora 16.00 contra celor de la BC Tymes Timișoara și duminică tot de la ora 16.00 contra formației Phoenix Galați. „Olimpicele” își doresc enorm să încheie sezonul pe o poziție cât mai înaltă în clasamentul ligii naționale de baschet feminin.

„Urmează ultimele trei partide ale acestui sezon și trebuie să ne ridicăm nivelul jocului. Locul cinci e cel mai aproape de locul unu și este singurul obiectiv care ne-a mai rămas. Nu va fi ușor, pentru că vor fi trei meciuri în trei zile, însă am demonstrat că putem să jucăm bine și să ne batem cu orice adversar. Îmi doresc să rămânem concentrate și să luăm fiecare partidă în parte. Trebuie să încheiem acest campionat cu fruntea sus. Eu îmi doresc să rămân la Brașov. Sper ca cei din conducere să mă vrea și să mă aducă înapoi în sezonul viitor”, a declarat Britney Cimone Jones.

Alte articole:   Poșta Română va distribui voucherele sociale în valoare de 250 lei

„Cred că în meciurile cu Sfântu Gheorghe am crezut prea mult, ne-am dorit prea mult și am intrat crispate pe teren. Acum trebuie să uităm jocurile cu Sfântu Gheorghe și să ne concentrăm asupra celor trei partide din grupa valorică 5-8. Trebuie să jucăm așa cum am făcut-o în sezonul regulat, să fim o echipă și să câștigăm meciuri. Sper să terminăm campionatul pe locul cinci”, a spus Sonia Ursu.

„Avem în fața trei zile cu trei meciuri. Trebuie să fim deștepți, să luăm fiecare meci în parte și să scoatem maxim din fiecare. Cu siguranță fetele din Alexandria reprezintă cel mai puternic adversar din acest turneu, dar nici celelalte echipe nu sunt de neglijat”, a spus și tehnicianul brașovencelor, Dan Calancea. „Olimpicele” vor intra în cantonament la Sfântu Gheorghe începând de astăzi și vor încerca să câștige toate meciurile de la turneul pentru locurile 5-8.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.