blog-logo

VIDEO „Atac terorist“ în Piața Sfatului

VIDEO „Atac terorist“ în Piața Sfatului

teroristi piata sfatului ziua politieiDoi teroriști au pus stăpânire pe un autocar cu turiști. Toată lumea a fost imobilizată, iar cei doi au solicitat autorităților o despăgubire în bani.

Trupele speciale de intervenție al poliției au ajuns imediat la locul unde turiștii erau ținuți prizonieri și în mai puțin de două minute i-au reținut pe atentatorii înarmați cu arme de foc.

Acesta a fost scenariul pregătiti de polițiști de ziua lor, spre deliciul a câteva sute de copii, însoțiți de  profesori și părinți, dar al turiștilor aflați în zonă.

Micuții au ocazia să vadă tehnica de luptă și aparatura oamenilor legii si au ascultat cuminți explicațiile celor mai frumoase polițiste aduse special în Pața Sfatului cu ocazia acestui eveniment.

Alte articole:   Zeci de șoferi amendați pe Transfăgărășan pentru blocarea traficului 
Distribuie dacă îți place!
  1. PROSTII ASTIA SA FACA UNUI ATAC TERORIST? ASTIA SE PISA IN IZMENE AHAHAHAHAHAHA :)))) ASTIA NU SUNT IN STARE SA GASESACA O BICICLETA FURATA :)) SA SUGI DE ZIUA TA MILITIAN SLOBOZIT CARE CITESTI SI NEAMU TAU CU TOT! :)))))

    Reply
  2. Prietene esti prea incult motiv pentru care ar trebui sa-ti mai cumperi o bicicleta si sa ai mare grija de bunul tau.Aaaa…si toti militienii iti servesc si ei la randul lor aceleasi urari :)))))

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.