blog-logo

Hochei: Lupii au obținut doar locul 4…

Hochei: Lupii au obținut doar locul 4…

hochei4Lupii au încheiat în mod rușinos acest sezon, spre supărarea fanilor. Corona Braşov Wolves a terminat campionatul naţional abia pe locul patru, după ce a rata finala în fața celor de la Dunărea Galați și a pierdut şi finala mică în faţa Progym-ului din Gheorghieni!

În al treilea meci al finalei mici, disputat marţi, Corona Braşov Wolves a întregit umilinţa la care a fost supusă şi a pierdut cu 1-5, chiar acasă, în faţa fanilor, care nu au părăsit-o. Este drept, antrenorul interimar Laszlo Kovacs nu a beneficiat de aportul a trei jucători de bază, Saluga, Hietamaki şi Mihaly.

În schimb, a apărut un tânăr format şi crescut la Braşov, Vlad Grigori! Au mai jucat şi hocheiştii, mai puţin folosiţi până acum, Lucian Oprea sau Dennis Dumitru. Cu scorul general de 3-0, Progym, care a fost însoţită de o galerie de 250 de suporteri, a câştigat medaliile de bronz ale campionatului, în timp ce Corona Wolves Braşov a coborât pe locul IV.

Alte articole:   Lidl România modifică orarul de funcţionare al magazinelor pentru a face economie de curent

O situaţie greu de acceptat, având în vedere că hocheiul braşovean este bine susținut financiar de la bugetul municipiului. Singurele realizări ale sezonului încheiat au fost adjudecarea Cupei României şi calificarea în semifinalele Ligii Mol.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate