Locurile de picnic din Braşov intră în „revizie”

Locurile de picnic din Braşov intră în „revizie”

picnicOdată cu vremea bună se redeschide şi sezonul grătarelor, iar reprezentanţii Primăriei Braşov vor ca locurile de picnic din municipiu să fie pregătite din toate punctele de vedere. Astfel, inspectorii municipalităţii împreună cu angajaţii Regiei Pădurilor Kronstadt au inspectat cele trei zone special amenajate pentru ieşiri la iarbă verde pentru a vedea care sunt problemele.

„De zilele următoare, vor începe reparaţiile în toate aceste zone. Se vor repara vetrele de foc, mesele, băncile, foişoarele şi se vor monta noi grătare sau coşuri de gunoi, dacă acestea au dispărut sau au fost deteriorate”, a explicat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov. În prezent, în municipiul Braşov sunt amenajate trei zone de picnic care oferă peste 100 de mese, vetre pentru grătare, dar şi coşuri de gunoi. Cele mai multe locuri pentru picnic sunt amenajate în zona „La Iepure“ din Răcădău, unde au fost montate 64 de mese, bănci, dar şi 64 de vetre pentru grătar. Celelalte locuri speciale de grătar din municipiu sunt la Pietrele lui Solomon, unde sunt 35 de mese şi vetre, iar alte două locuri sunt în cartierul Noua, respectiv lângă lac, unde sunt aproximativ 50 de mese.

Alte articole:   Un medic de la Ambulanța Brașov a mers în misiuni fără să știe că e infectat cu COVID-19, întrucât primise un rezultat greșit de la DSP
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Locuri de picnic? La Brasov? Unde? Aaaaa…alea cateva de la Pietrele lu Solomon si Iepure? Noua nu o punem la socoteala ca e cu circuit inchis ptr locuitorii zonei.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate