Comăna, adus în ţară şi înmormântat în mare secret!

Comăna, adus în ţară şi înmormântat în mare secret!

costel comanaTrupul neînsufleţit al omului de afaceri din Braşov, Costel Comana,  care s-a spânzurat într-un avion care efectua un zbor de la Bogota la San Jose, la sfârşitul lunii trecute, a fost adus în ţară în mare secret şi înmormântat, astăzi, în oraşul natal.

Gestul extrem al milionarului Costel Comana este încă un mister, asta pentru că bărbatul, în vârstă de 53 de ani, şi-a luat zilele fără să lase un bilet sau un mesaj prin care să explice de ce a vrut să încheie socotelile cu viaţa. Cel puţin, până în acest moment nu se ştie de aşa ceva. Nici măcar iubita lui, care era împreună cu el în acel avion în a cărui toaletă s-a spânzurat cu curea.

Procedura de aducere în ţară a trupului neînsufleţit a durat mai bine de două săptămâni. Cadavrul a fost depus la o biserică de la marginea oraşului Braşov, unde s-a ţinut o slujbă scurtă. În jurul orei 14.30, Costel Comana a fost înmormântat, la acest trist eveniment participând, pe lângă familie, prietenii apropiaţi, dar şi reprezentanţi ai autorităţilor locale din Braşov.

 

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Prelungirea stării de alertă este ”aproape iminentă”. Tătaru susține că e posibilă carantinarea unor localități
Loading...
loading...
  1. Ha !ha!ha ! sa mori de ras nu alta . Pai acuma sa-i zicem trupul neinsufletit , nu chiar cadavru !!!. Dar trecand peste exprimare , a filmat cineva autoritatile alea locale participante la preacuviosul eveniment???. Au venit autoritatile sa se asigure ca-i mort ???, sa vada cadavru ???, ori au fost inpinsi sa vada ce pot pati ???.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.