blog-logo

Minciunile lui Ponta pentru membrii PSD. De unde a lovit acum flacara violet

Minciunile lui Ponta pentru membrii PSD. De unde a lovit acum flacara violet

pontaVictor Ponta nu a invatat nimic. A pierdut alegerile pentru ca a mintit enorm, acum crede ca poate ramane in fruntea in fruntea PSD tot prin minciuna.

Impreuna cu Liviu Dragnea, sufletul sau pereche, Victor Ponta au facut o lista neagra cu vinovatii pentru pierderea alegerilor prezidentiale, pe care au fluturat-o de la tribuna Consiliului National ca sa stie membrii PSD pe cine trebuie sa scuipe: Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Ion Iliescu.

Ponta a spus ca isi asuma greseala de a nu-i fi indepartat din partid in 2011 pe Geoana si Vanghelie. Ce-or fi facut cei doi in campanie nu prea se stie, pentru ca nu au facut nimic, nu s-a auzit si vazut nimic despre ei. Sau tocmai asta e problema, ca nu au facut nimic? Pai in felul asta l-au ajutat pe Ponta, daca iesea “Prostanacul” cu ideile lui iar Vanghelie se apuca iar sa ameninte cu baietii din Ferentari, pierdea Ponta la o diferenta de doua ori mai mare. Deci asta pica.

Alte articole:   Francul elvețian a pierdut 8 bani în două luni

Apoi Liviu Dragnea s-a apucat sa dea vina asupra perceptiei de partid comunist pe care oamenii cei rai au atribuit-o in mod ticalos PSD-ului. “Trebuie sa avem o noua perceptie in constiinta publica, sa aratam ca nu avem nicio legatura cu regimul comunist. Trebuie sa respingem categoric comunismul, sa spunem tinerilor ca au fost mintiti”. Sa arunci vina pe tataie Iliescu este un alt mare trombon. Fara Iliescu nu veneau la vot, pentru PSD, alegatorii in varsta si cu nostalgie dupa linistea din tara de pe vremea sa, astfel ca, din nou, Ponta ar fi pierdut la o diferenta de doua ori mai mare. Si asta pica.

Alte articole:   Patinatorii Coronei se întorc de la Zakopane cu 33 de medalii dintre care 7 de aur, 13 de argint şi 13 de bronz

Dupa care Victor Ponta a mai emis o teorie numai buna de luat mintile membrilor PSD. Ca alegerile nu se castiga cu ratiune, ci pe baza emotiilor. „Si eu daca vedeam cozile pentru vot la televizor, veneam sa votez contra lui Ponta. Daca vedeam la televizor ca spune ‘Fa, Doina ?’, cum sa aleg pe acel cineva ? Trebuie sa intelegem acest adevar, ca turul doi al alegerilor inseamna emotii”, s-a victimizat liderul PSD.

Continuarea AICI!

Distribuie dacă îți place!
  1. Ce nu a inteles Ponta e ca in primul rind a cazut din cauza psdistilor din teritoriu. La Brasov cand spui psd te gandesti la increzutul de Nita, la penalul de Adam, la nonameul R.Popa, la interlopul Girba, etc

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate