Ce părere au șoferii despre tine, în funcție de mașina pe care o conduci?!

Ce părere au șoferii despre tine, în funcție de mașina pe care o conduci?!

aglomeratie trafic brasovLa Brașov a fost realizat un studiu-pilot care a avut rolul de a identifica problemele pe care le văd instructorii școlilor de șoferi, dar și cursanții. Studiul urmează să fie extins și realizat la nivelul întregii țări.

„Studiul este reprezentativ, fără a fi relevant din punct de vedere statistic. Culegerea datelor s-a realizat prin invitație individuală de a completa un chestionar online, metoda fiind CAWI. Studiul a urmărit să identifice percepții despre activitatea de pregătire a tinerilor în școlile de șoferi din Brașov. Dintre cei 32 de instructori auto și/sau profesori de legislație, peste 40% au o experiență în domeniu mai mare de 15 ani, în timp ce peste 73% au o experiență mai mare de 10 ani“, a declarat pentru newsbv.ro Romulus Oprică, managing partner la compania Brandberry, care a realizat acest studiu.

Alte articole:   Motociclist accidentat pe strada 13 Decembrie

Cercetarea sociologică a fost realizată în perioada 2 – 17 martie 2015, pe un grup de 108 respondenți, distribuiți astfel: 20 instructori auto, 12 profesori de legislație și 76 de cursanți sau proaspăt absolvenți ai unei școli de șoferi.

Unul dintre aspectele interesante ale studiului relevă cum percep instructorii și cursanții tipologia șoferuluil, în funcție de mașina pe care o conduce.

Din păcate, realizatorii sondajului nu au luat în calcul și alte mărci auto populare în rândul românilor, precum Opel, Ford, Chevrolet, dar și cele de lux – Porche, Lexus sau Mercedes. De aceea, așteptăm de la Dumneavoastră să ne spuneți, la rubrica de comentarii, ce părere aveți despre posesorii acestor tipuri de mașini sau altele, după preferințe.

Alte articole:   ÎN DIRECT Dezbatere pe tema viitorului Industriei Manufacturiere în Regiunea Centru

Prezentarea datelor a fost tip „cloud“, cuvintele care au o dimensiune mai mare fiind cele mai folosite de cei chestionați.

CLICK pe poze pentru a se mări!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate