blog-logo

Consilier local tratat la urgenţe de un rezident şi trimis la cabinetul privat al medicului

Consilier local tratat la urgenţe de un rezident şi trimis la cabinetul privat al medicului

iulian maraScandalurile din sănătatea brașoveană se pare că nu se mai opresc. Lumea începe să prindă curaj și tot mai mulți povestesc ce au pățit când merg la spitalele publice.

Victima, de data aceasta, este un consilier municipal din Brașov, care s-a dus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic de Urgență Brașov, fără să-și decline calitatea de ales local.

Aici a fost tratat de un medic rezident și i s-a recomandat să meargă la cabinetul privat al medicului care trebuia să fie de gardă, unde l-a găsit tot pe medicul rezident, după cum a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, președintele Comisiei de Sănătate a Consiliului Județean Brașov, Mariana Câju.

CITEȘTE ȘI: Liniile de gardă din spitalele brașovene nu sunt aprobate legal!

„Personal nu am solicitat nimic, nu am depus o petiție în mod oficial. Le-am dat niște indicii pentru a avea o imagine mai exactă asupra situației din spital, pentru a le fi de folos în cadrul anchetei pe care le fac. Practic, am fost la urgențe pentru aveam o contuzie foarte puternică, iar aici de gardă era un medic rezident, care mi-a dat tratament o alifie și mi-a spus că, dacă durerea și umflătura nu cedează, să merg la un cabinet privat de pe strada Nicopole. Ceea ce am și făcut, iar acolo am dat peste același medic rezident, care a folosit pe perioada de gardă parafa medicului specialist pe care îl înlocuia. Ceea ce m-a supărat pe undeva nu este faptul că am plătit 100 de lei taxă, dar poate că un medic cu experiență mi-ar fi spus că dacă există reacții adverse (alergii) să oprească tratamentul, dar nu am fost avertizat și am fost afectat“, a delcarat pentru newsbv.ro Iulian Mara.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Accident pe strada Hărmanului, duminică noapte
 1. Exact acelasi lucru mi s-a intamplat si mie – ajuns in UPU la ortopedie, tratat de medic rezident de garda – s-a purtat foarte frumos si a fost de mare ajutor, nu pot sa ma plang cu nimic, m-a trimis la cabinetul dr Rautia de pe Nicopole peste o saptamana unde ulterior am platit 100 de lei pt o consultatie de rutina si m-a chemat peste inca o saptamana pt inca o consultatie + sa mi se dea ghipsul jos. Simtitnd ca mi se cam iau bani pt mai nimic, a doua saptamana am ales alta varianta cu cineva de incredere care mi-a recomandat sa nu ma mai duc la mai sus numitul doctor. Tratamentul oferit a fost ok, desi in retrospectiva cred ca cele 2 saptamani in ghips n-au fost cea mai buna metoda de a rezolva problema avand in vedere ca dupa alte 3 saptamni in care am facut exercitii, am dat cu o gramada de alifii constant si chiar am facut tot ce am putut, inca am piciorul umflat si nu merg 100% normal.
  Nu pot spune ca mi s-a oferit tratamentul gresit pt ca nu sunt medic – personal pot spune doar ca pt ceva minor cred ca m-am chinuit mai mult decat trebuia, si nici nu ma deranjeaza sa platesc o consultatie, orice serviciu e normal sa coste, dar mi se pare abuz de functie din partea doctorului in cauza.

  Reply
 2. La externarea din spital,dr. Grigorescu mi-a cerut sa vin pt. tratament si pansamente la cabinetul lui,unde evident am platit consultatia.M-a chemat de alte 4,5 ori doar pt. a schimba fasa.Este strigator le cer! Trebuie schimbat ceva pt. ca asa nu se mai poate! Este o practica in Brasov.

  Reply
 3. managerul spitalului ce spune?…nu dr albota..adevaratul conducator…senatorul neculoiu….ce zice? e moral? si cum sa ii spui medicului…doctore tu ai salariu!…de ce ma chemi la cabinetl privat? sa ma jumulesti de bani? eu nu platesc CAS-ul ca toata lumea..de ce sa iti dau suplimentar?
  asa e cu doctorii astia..s-au smecherit…fetite( pardon-asistente) vacante exotice…masini..de unde dom”le dintr-o lefa de bugetar??!! si tupeu pe deasupra…sa nu fie functonari si sa nu raspunda la infractiunea de primire de foloase necuvenite…curat ticalosie monser!!

  daca il rupi cu bataia ca se misca prea incet, are si scuze ca de..somnul greu..nu aude telefonul din garda
  sau se incheie greu la slit fara ajutorul asistentei…reclama ca a fost ultraj…niciodata nu sunt doctorii vinovati…ei sunt ingerasi..pe care diavolii de la DNA -le doresc doar zabrele si catuse….

  Reply
 4. Si eu am fost operata la mana de 2 chisturi acum 2 saptamani,ma operat Dr.grigorescu Dan,chirurg plastician,si m-a chemat la el in birou mi-a completat fisa,si sa ma pregătească pt operatie,si ma preg sa ies din birou ,sa merg in salon,sa ii dau ceva,si cand sa ies in birou,ma intrebat direct,nu discutam nimic de bani inainte de operatie,si nu i-am mai dat nimic,i-am spus ca nu am,si mi-a spus „bine,discutam dupa operatie….”…si bineinteles,ca ma cusut ca pe soseste,si maine merg la alt doctor,sa imi scoata atele,si sa vada Operațiile,pt ca una din ele cred ca m-i sa infectat …imi pare atat de rau ca nu l-am înregistrat…rusine sa le fie la unii medici,care depun jurământul si aleg sa fie medici doar pt bani,foarte multi bani…pt da vor din ce in ce mai mult…medici buni pleaca dincolo,in alte tari,sa lucreze pt străini pr ca la noi in tara nu au loc de medici spagari…rusine….!!!si rusine Dr grigorescu

  Reply
 5. Si eu am fost operata la mana de 2 chisturi acum 2 saptamani,ma operat Dr.grigorescu Dan,chirurg plastician,si m-a chemat la el in birou mi-a completat fisa,si sa ma pregătească pt operatie,si ma preg sa ies din birou ,sa merg in salon,sa ii dau ceva,si cand sa ies in birou,ma intrebat direct,nu discutam nimic de bani inainte de operatie,si nu i-am mai dat nimic,i-am spus ca nu am,si mi-a spus "bine,discutam dupa operatie…."…si bineinteles,ca ma cusut ca pe soseste,si maine merg la alt doctor,sa imi scoata atele,si sa vada Operațiile,pt ca una din ele cred ca m-i sa infectat …imi pare atat de rau ca nu l-am înregistrat…rusine sa le fie la unii medici,care depun jurământul si aleg sa fie medici doar pt bani,foarte multi bani…pt da vor din ce in ce mai mult…medici buni pleaca dincolo,in alte tari,sa lucreze pt străini pr ca la noi in tara nu au loc de medici spagari…rusine….!!!

  Reply
 6. Si daca esti ales local trebuia sa îți pună covor roșu?

  Reply
 7. O mizerie de campanie a duduiei caju împotriva managerului de la județean. Parasutata asta daca nu a reușit sa ajungă vicepresedinta la consiliul județean acum vrea sa ii frece pe managerii de la spitale! Pana s-o supăra DaNA….

  Reply
 8. Eu am o situatie: copil cu febra >40C aproape in convulsii, am sunat la ambulanta, dupa 50 minute ambulanta nu sosise. Eu plecasem de la servici(uzina 2) si am ajuns la spitalul de copii cu 2 autobuze 34+22, si ambulanta nu ajunsese inca in Noua, sa sotia care era cu copilul. in curtea spitalului era o ambulanta care statea degeaba, si am sunat la 112 si mi s-a comunicat ca nu au ambulante disponibile. moment in care sotia a luat un taxi catre spital. intretimp asistenta din ambulanta ii face injectii unui domn care venise cu un taxi… am facut poze, am facut reclamatii…. si vinovatul am fost tot eu, ca dupa aproape o ora am renuntat la ambulanta. intre timp la spital copilul nu l-au luat in seama, ca de ce nu am chemat ambulanta. am facut reclamatiii sesizari…si cu tot cu poze, dovezi, tot eu am fost cel vinovat de situatie…

  Reply
 9. da de ce sa se supere DNA? e ceva in neregula in activitatea d-nei consilier? a facut ceva imoral sau contrar doctrinei de partid??

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.