CFR preia rutele abandonate de Regiotrans

CFR preia rutele abandonate de Regiotrans

tren cfrDe astăzi, CFR Călători va introduce în circulație o serie de trenuri Regio, pentru preluarea pasagerilor pe mai multe rute care au fost acoperite de RegioTrans.

Orele de plecare/sosire și numărul de trenuri de pe fiecare rută vor fi anunțate la nivel local. Trenurile destinate navetiștilor vor fi menținute la aceleași ore de plecare/sosire. Abonamentele achiziționate la trenurile operatorului privat RegioTrans rămân valabile și pot fi utilizate fără nicio o taxă suplimentară pentru călătoria cu trenurile CFR Călători.

Un bilet simplu (doar dus) pe aceste rute va avea același preț ca cel practicat de operatorul privat. În plus, pentru un bilet dus­-întors, CFR Călători acordă reducerea de 10%. La aceste trenuri sunt valabile toate facilitățile pentru elevi, studenți, pensionari și restul categoriilor stabilite prin acte normative, precum și toate ofertele comerciale ale companiei.

Același anunț a fost făcut și de Regiotrans, pe pagina sa electronică: „SC Regiotrans SRL a început demersurile pentru obținerea unui nou certificat de siguranță feroviară. Începând cu data de 18.03.2015 operatorul național de transport feroviar de călători va prelua parțial și temporar, după un mers de tren propriu traficul de călători pe câteva secții de circulație: Iași – Hârlău – Iași Iași – Dorohoi – Iași- Brasov, Întorsura Buzăului – Brasov, Brasov – Zărnesti – Brasov (…)“.

Alte articole:   Medierea în România este deficitară și acest lucru ne dăunează

Abonamentele emise de SC Regiotrans SRL pe sectiile de circulatie enumerate anterior sunt valabile și pot fi utilizate pentru calatoria cu trenurile SNTFC CFR Calatori.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. http://stiri.tvr.ro/drama-unui-campion-bogatule-m-ai-distrus-si-nu-ti-pasa-dar-eu-te-iubesc-si-ma-rog-pentru-tine_42390.html

    Autorul accidentului fiind nepotul celui mai bogat Brasovean si anume Dorin Crizbasean Emanuel,patronul lantului Doripesco

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.