blog-logo

Fotografii cu bizoni de la cititorii newsbv.ro

Fotografii cu bizoni de la cititorii newsbv.ro
bizon audi locuri persoane cu handcap„Va trimit aceasta poza facuta saptamana trecuta la Carrefour in Brasov unde acest domn a considerat ca locurile pentru persoane cu dizabilitati merita ocupate ca sa nu stea goale, doar ca el nu a reusit sa se incadreze nici macar pe unul si credeti-ma pe cuvant, domnul nu avea nici o dizabilitate. Multumesc“.
Un alt cititor ne-a trimis mai multe fotografii, neînsoțite de comentarii. Ar trebuie remarcat faptul că există un posesor de mașină de fițe, un Audi TT, care parchează chiar cum „vrea“ mușchii lui. Dar nu numai…. Iar locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilitati sunt vânate cu precădere de către bizoni.
CLICK pe poze pentru a se mări!!!
 Dacă ai filmat ceva interesant sau ai fotografiat, cu telefonul mobil, trimite-ne clpurile video și pozele pe adresa de e-mail contact@newsbv.însoțite de o mică explicație (cine, ce, când, unde, cum etc….)
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Salariul mediu net a crescut cu 49 de lei în iunie
 1. Wowww… bine ca in unele poze.. parcarea e goala si ma gandesc ca incomodeaza asa multa lume..intrucat trebuia sa faceti o poza 🙂

  Reply
 2. Sebastian Dan, daca nu puneai pozele cu parcarea goala, filosof ramaneai.

  Reply
  • Nu el le-a pus ci eu. Nu pierd timpul fotografiind idioti ci dor pe cei care imi ies in cale din cand in cand. Cat despre parerea cu parcarea goala e tipic bizonului care lasa caruta unde are el nevoie ca „sta doar 2 minute”. Ce daca e parcarea goala??? Te-ai gandit atunci cand ocupi 5 locuri intr-o parcare ca poate mai vin si altii care vor sa parcheze. Sunt convins ca esti unul din aia care „infig” masina acolo unde nimeresc si sper sa iti iei amenzi incat sa nu mai ai bani de abonament de internet si sa nu mai aberezi pe aici.

   Reply
 3. Daca a parcat pe doua locuri nu inseamna ca este bizon 🙂 Te-ai gandit ca poate locurile alea de parcare sunt chiar ale lui?

  Reply
 4. vladeeee!!de unde sa fie locurile lui..ca doar i-au dat permisul in romania!!si sigur nu are dreptul sa parcheze acolo..nu avea nimic ,de genul talon de parcare pt persoane cu dzabilitati,in geam…in educate..in schimb…are lipsuri..carente.si ii lipsesc cei 7 ani de acasa…si ca el sunt multi…amenda pt ce a facut el e de la 100-500 de lei pe legea drepturilor persoanelor cu dizabilitati..dar politia nu a fost la lectia asta…pentru ca nu exista nici o restrictie in a aplica amenzi in parcarea subterana a unui magazin..oricare ar fi el

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.