Deputații PSD au semnat pentru terenul Aeroportului

Deputații PSD au semnat pentru terenul Aeroportului

emil nitaDeputatul PSD Emil Niță a anunțat că a semnat fără niciun fel de reținere inițiativa legislativă a colegilor de la PNL Brașov (Mihai Donțu, Gheorghe Ialomițianu și Gabriel Andronache), privind prorogarea teremenului pentru aeroportul de la Ghimbav de la 5 la 15 ani.

„Din ce știu eu a semnat și dl. Ioan Ochi. A rămas să se lucreze la expunerea de motive, timp în care tabelul de semnături „curge“. Pentru că termenul de prorogare este posibil să fie depășit, atunci trebuie să venim cu o altă formulare. Este bine să se meargă și pe această variantă, fără a abandona ideea ca acest aeroport de la Ghimbav să se construiască în parteneriat cu Otopeniul, pentru că întinderea lucrărilor pe termen foarte lung va determina deteriorarea pistei din beton. Ar fi păcat de muncă și banii chletuiți până acum“. a precizat Emil Niță

Alte articole:   Polițiștii locali au găsit o fetiță de 3 ani și au înapoiat-o mamei

În altă ordine de idei, el a precizat că o altă inițiativă pe care a susținut-o în Parlament  vizează anularea timbrului cultural. „După discuțiile aprinse pe această temă, am ajuns la concluzia că nu este cazul să plătim bani în plus pe publicații și cărți, pentru lucruri care trebuie să fie la îndemâna oamenilor. Mai ales că destinația acestor bani era către diverse ONG-uri. Efectul este evident: lumea să aibă acces mai ușorla cultură“, a precizat deputatul PSD.

Emil Niță a promovat, în acest mandat, 58 de inițiative legislative alături de alți colegi, dintre care 27 sunt personale.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate