blog-logo

Un bizon a parchat pe două locuri pentru persoanele cu handicap

Un bizon a parchat pe două locuri pentru persoanele cu handicap

bizon parcat loc handicaptiFără a încerca să le găsesc scuze, sunt șoferi care, în grabă, își lasă mașinile parcate „anapoda“ pe motiv că stau doar cinci minute până rezolvă o treabă urgentă. În fotografia alăturată veți vedea un „jmecher“ care și-a tras un Audi înmatriculat în Germania.

Bănuiesc că nu este neamț, că ăia au în sânge respectarea legilor și au un respect deosebit pentru persoanele cu handicap. Este tot vreunul de-ai noștri, care s-a „ajuns“. Trec peste faptul că a parcat pe locurile cu destinație specială, dar să ocupi două locuri, deja asta este nesimțire crasă….

Vă rog să publicați această fotografie și îi rog pe cititorii Dvs. să dea share, ca să știe toată lumea, iar poate văd prietenii celui în culpă și îl trag de mânecă. Dacă data viitoare nu o mai comite, tot am câștigat ceva…

Alte articole:   DNA Brașov face angajări. Ce criterii trebuie îndeplinite de candidați

P.S. Poza a fost făcută sâmbătă, în parcarea subterană de la Eliana Mall.

Un cititor dezamăgit că se întâmplă la Brașov

Între timp, am mai primit o fotografie, de la un cititor, cu un bizon cu BMW. Se pare că nu se putea să nu lipsească. Și în acest caz, șoferul (șoferița) a parcat pe două locuri, în parcarea de la Carrefour….

bizon

Dacă aveți poze sau videoclipuri care credeți că merită publicate, trimiteți-le pe adresa de mail contact@newsbv.ro. Vă mulțumim!

Distribuie dacă îți place!
 1. „Bănuiesc că nu este neamț, că ăia au în sânge respectarea legilor și au un respect deosebit pentru persoanele cu handicap.”

  Am ras.

  Nu l-am votat pe Ponta, stati calmi, dar citind ineptia asta, imi este din ce in ce mai clar de ce a iesit Iohannis presedinte.

  Tragic.

  Reply
 2. Poate vă trimit și eu câteva poze, să văd dacă aveți curajul să le postați, având în vedere a cui sun „tancurile”!

  Reply
 3. Politia este de vina,sa faca poze sa faca autocolante sa le lipeasca pe geam pe partea soferului(Culegea in mana )si gata cateva amenzisi se rezolva

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov