Brașovul, orașul șobolanilor?

Brașovul, orașul șobolanilor?

 

sobolaniBineînțeles, nu se pune problema ca orașul de sub Tâmpa să fie cotropoit de hoardele de rozătoare. Iar acest lucru se întâmplă pentru că Primăria cheltuie cei mai mulți bani din țară pentru deratizare.

În perioada ianuarie-februarie 2015, Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România – InfoCons a realizat un studiu comparativ privind situația serviciilor de deratizare pentru perioada 1 iune 2012 – 1 ianuarie 2015, din cadrul primăriilor reședință de județ.

CLICK pe poza pentru a se mări!

CLICK pe poză pentru a se mări!

Astfel, după centralizarea datelor, s-a constatat că dintre cele 65% primării care au răspuns la acest studiu, 23,07 % nu au cheltuit bani pe servicii de deratizare. Dintre cele care au achiziționat astfdel de servicii, 40% au contractat deratizarea prin metoda licitatiei publice, restul de 60% folosind metode precum achiziția directă, pe situații de urgență, regie proprie sau negociere.
Primăria Brașov a cheltuit cei mai multi bani pe deratizare, și anume 6.402.305.21 de lei, iar Primaria Sfântu Gheorghe a cheltuit cei mai puțini, mai exact 9.500 de lei.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   14.07.2020 62 de brașoveni au fost depistați cu Covid-19, în ultimele 24 de ore
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.