blog-logo

„Nu avem atâtea lacrimi să-l plângem pe Șerban“

„Nu avem atâtea lacrimi să-l plângem pe Șerban“

serban mituleciDurere sfâșietoare pentru prietenii și colegii studentului brașovean, a cărui inimă s-a oprit la 19 primăveri, la aproape o lună când se pregătea să sărbătorească alături de iubita lui 20 de ani.

Un copil cuminte, liniștit, care învăța foarte bine. Așa îl descriu toți pe Șerban Mituleci, care a absolvit anul trecut Colegiul Naţional Unirea“ din Braşov şi s-a înscris la Facultatea de Mecatronică din cadrul Universităţii „Transilvania“.

Și din mesajele lăsate pe pagina de Facebook a lui Șerban sau comentarii la articolele apărute sunt și ele menite să dea frâu durerii și frustrării că nu poți face nimic să împiedici o astfel de tragedie.

„Nu avem atâtea lacrimi să-l plângem pe Șerban“ – Laura

Alte articole:   Vaccinul Pfizer ar putea fi aprobat, la sfârșitul lunii mai, pentru adolescenții cu vârste de la 12 ani

„Unde esti ??? hai intra odata pe facebook sa vorbim… de ce nu mai intri?  dc nu imi raspunzi la mesaje??? ce ai cu mine de nu imi vorbesti?? nu ti-am gresit cu nimic. ne-am petrecut copilaria impreuna… te-am vazut cum cresti, cum poti sa nu imi vorbesti!! vino sa ne jucam „de-a v-ati ascunselea” hai sa ne plimbam pe la rape… hai la lac ….vorbeste cu mine te rog :((“ – Cirstoiu Oanna Agnana

El urmează să fie înmormântat sâmbătă, în judeţul Argeş.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate