S-a finalizat rechizitoriul individului care a amenințat cu moartea o judecătoare din Brașov

S-a finalizat rechizitoriul individului care a amenințat cu moartea o judecătoare din Brașov

justitieProcurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus din data de 13.02.2015, trimiterea în judecată a inculpatului Biro Ștefan sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj judiciar.

„Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că la data de 06.11.2014, inculpatul Biro Ștefan i-a trimis persoanei vătămate, judecător în cadrul Judecătoriei Brașov, o scrisoare prin care a amenințat-o cu moartea, în legătură cu un dosar al Judecătoriei Brașov. Cercetările în cauză au fost efectuate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoriei Brașov“, a precizat Cristina Mureșan, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Precizăm că trimiterea în judecată a inculpatului este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, rechizitoriul constituind actul de sesizare a instanței în vederea judecării cauzei în primă instanță. Până la stabilirea vinovăției sale printr-o hotărâre penală definitivă, orice persoană beneficiază de prezumţia de nevinovăţie.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Legea RCA, dată în favoarea asiguratorilor, nu a păgubiţilor!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.