Codlea: Doi Sulică, cercetați pentru tâlhărie

Codlea: Doi Sulică, cercetați pentru tâlhărie

talharie-geantaProcurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus, la data de 3 martie 2015, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpații Sulică Bucur şi Sulică George, sub acuzația de tâlhărie calificată.

„Din probatoriul administrat în cauză, până în acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că în noaptea de 27/28.02.2015, în jurul orelor 02,35-02,40, persoana vătămată S.N. a fost acostată pe str. 9 Mai din municipiul Codlea, de două persoane necunoscute, care au urmărit-o până pe str. Măgurii, unde, prin exercitarea de violențe, au deposedat-o de suma de 50 euro și circa 80 lei, cauzându-i leziuni traumatice ce necesită 12-14 zile îngrijiri medicale“, a precizat procurorul Cristina Mureșan, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Alte articole:   Primarul din Sânpetru, test pozitiv la infecția cu coronavirus

Procurorii au formulat propunere de arestare preventivă care a fost admisă de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Braşov, fiind emise mandate de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile începând cu data de 3 martie 2015. Măsura privării de libertate a fost contestată.

Cercetările în cauză au fost efectuate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov cu concursul organelor de cercetare penală din cadrul Poliției Municipiului Codlea.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Alte articole:   Hochei: Corona Braşov i-a prelungit contractul antrenorului canadian Dave MacQueen
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Unde-s pistoalele, unde-s pumnalele…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate