Astăzi se împart mărțișoare în tot Brașovul

Astăzi se împart mărțișoare în tot Brașovul
politisti martisoare1 Martie semnifică un nou început, renașterea speranței și a vieții după anotimpul hibernării.
Polițiștii de la Serviciul Rutier vor „amenda“ astăzi șoferițelor cu mărțișoare, de la ora 11.00, în zona Mc Donald’s, pe Calea București.
De asemenea, și polițiștii locali, împreună cu viceprimarul Ciprian Bucur, vor oferi mărțișoare tuturor domnisoarelor si doamnelor, in zona centrala, str. Republicii, Piata  Sfatului si str Muresenilor, intre orele 11.30-12.30.
Organizația Județeană de Tineret a PSD Brașov celebrează venirea primăverii prin oferirea de mărțișoare doamnelor și domnișoarelor din întreg județul Brașov. Astfel, peste 50 de tineri din întreg județul vor oferi 2500 de mărțișoare, însoțite de un gând bun în orașele din județul Brașov.
”Prin această acțiune ne dorim să aducem bucuria primăverii cât mai multor doamne și domnișoare. 1 Martie ne oferă astfel prilejul să sărbătorim împreună renașterea naturii. O primăvară frumoasă vă dorim!”, a declarat Cristian Iliescu, președintele Organizației Județene de Tineret a PSD Brașov.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Ceremonialul Gărzii din Cetatea Făgăraș, reluat în acest weekend
Loading...
loading...
  1. Frumos gest ! Felicitari !
    Dar de angajatele de la politia locala au uitat ! Sau poate au considerat ca doamnele si domnisoarele din subordine nu merita ! Merita doar sa execute serviciu pe 1 Martie !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.