blog-logo

Vunk vine la Brașov în cadrul turneului acustic „Înconjurul lumii”

Vunk vine la Brașov în cadrul turneului acustic „Înconjurul lumii”

Cornel IlieTurneul acustic “Inconjurul lumii” incepe cu emotii si intoarcere in timp pentru trupa VUNK, pe 14 martie la Brasov ( la Centrul Cultural Reduta). Toate datele despre turneul acustic “Inconjurul lumii” se gasesc pe pagina oficiala de FB a trupei, iar biletele pot fi procurate din reteaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Diverta, Uman, la oficiile Postei Romane si online pe www.iabilet.ro, dar si la casele de bilete ale salilor de spectacol. Acestea costa 70 ron, dar pana la data de 1 martie, poti fi cumparate la pretul special de presale de 50 ron. Elevii si studentii beneficiaza de un tarif special, de numai 40 de lei.

Ce trebuie să știți este faptul că solistul și compozitorul trupei VUNK, Cornel Ilie, are o colectie de 100 de albume, viniluri, casete video, dvd-uri, benzi de magnetofon Beatles stranse cu pasiune si perseverenta, membrii trupei fiind primii sai idoli, datorita carora a invatat sa faca muzica si sa viseze frumos.
“Aveam 8-9 ani cand am ascultat prima data Beatles, de pe o caseta adusa de Razvan, fratele meu mai mare. Am fost fascinat si am inceput sa caut, sa citesc despre ei. Mergeam in toate anticariatele sa caut carti sau reviste straine in care sa gasesc orice infornatie. Duminica mergeam in talciocurile de la Vitan si Obor. Timp de aproape 10 ani am strans toate albumele lor originale pe vinil, editate chiar in acea perioada. Ulterior, am adaugat colectiei si toate albumele lor solo, dupa ce Beatles s-au despartit. Pe langa viniluri, casete video, dvd-uri si chiar si benzi de magnetofon, am cam toate cartile importante care s-au scris despre ei si albume cu poze rare. Datorita muzicii si povestii celor de la Beatles am invatat sa cant la chitara, mi-am dorit sa fac muzica si m-au facut sa visez frumos. Au fost primii mei idoli si la muzica lor ma intorc mereu atunci cand simt ca trebuie sa ma regasesc„, spune Cornel Ilie.

Alte articole:   Peste 700 de mii de cereri unice de plată au fost depuse la APIA

La colectia de albume Beatles, Cornel vrea sa adauge o alta colectie-record in Romania. “Vreau sa fiu cel mai mare colectionar de visuri din Romania!”, sustine cu ambitie artistul, care isi doreste sa primeasca de la fiecare om care va asista la spectacolele VUNK din turneul “Inconjurul lumii” visul cel mai mare al vietii, scris negru pe alb, cu suflet, pe o hartie.
Turneul acustic “Inconjurul lumii”, care incepe pe 13 martie la Pitesti si curprinde concerte VUNK in 18 orase porneste de la ideea ca Romania nu este o tara, ci o lume si isi propune sa creeze o apropiere a trupei de toti fanii din tara. “Am inceput sa ne facem bagajul necesar unei calatorii “Inconjurul lumii” si ne-am dat seama ca cele mai importante elemente pe care trebuie sa le luam cu noi intr-o excursie maraton sunt sufletul, muzica si visurile.”, marturiseste Cornel Ilie care isi doreste sa-i cunoasca personal pe toti cei care ii asculta muzica.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.