Trei săceleni, arestați preventiv după ce au încercat să tâlhărească un poștaș

Trei săceleni, arestați preventiv după ce au încercat să tâlhărească un poștaș

talharie-geantaPoliţia municipiului Săcele a fost sesizată prin Serviciul 112, în data de 23.02.2015, ora 11.40, că un factor poştal din cadrul Oficiului Poştal Săcele a fost agresat fizic.

Conform celor relatate de poștaș, în timp ce se deplasa pe jos pe strada Coastei din Săcele, aflându-se în timpul serviciului a fost agresat fizic de trei tineri necunoscuți, care l-au lovit cu un obiect contondent în zona capului.

Victima a căzut cu geanta de serviciu sub el şi a început să strige hoţii, moment în care tinerii au fugit de la locul faptei. În urma investigațiilor și verificărilor efectuate de polițiști, au fost identificați și prinși suspecții în acest caz: trei localnici de 16 ani fiecare.

„Suspecții au fost reținuți și prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, iar în urma probatoriului administrat de polițiști și procurorul de caz, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de tâlhărie“, a precizat cms. șef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IJP Brașov.

Alte articole:   Autoturism răsturnat după un accident pe strada De Mijloc
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap