blog-logo

Omul de afaceri Costel Comăna s-a sinucis într-un avion spre Costa Rica

Omul de afaceri Costel Comăna s-a sinucis într-un avion spre Costa Rica

costel comana

23.45 Autorităţile din Costa Rica au declarat joi că autopsia a confirmat că un român, identificat drept omul de afaceri Costel Comana, s-a spânzurat în toaleta avionului care se deplasa dinspre Bogota spre San Jose, în Costa Rica, relatează Associated Press.

10.00 Gest extrem al omului de afaceri Costel Comăna (Regiotrans), care se afla intr-un avion care decolase de la Bogota, capitala Columbiei, cu destinatia San Jose, Costa Rica.

Potrivit presei din America Centrala, calatorea alaturi de o femeie. Costel Comăna, in varsta de 53 de ani, a fost descoperit fara viata in toaleta avionului.

Cei care stateau pe locurile de langa el spun ca parea agitat si se dusese de mai multe ori la toaleta, in timpul zborului.

Cand au vazut ca nu a mai revenit pe scaunul sau, desi mai erau cateva minute pana la aterizare, oamenii au alertat echipajul.

Un insotitor de zbor a deschis cabina si l-a găsit fara suflare. Autoritatile din Costa Rica au deschis acum o ancheta.

REGIOTRANS BRAȘOV anunță cu profund regret încetarea din viața a domnului COSTEL COMANA, unul din fondatorii  grupului. În ultima perioadă domnul Costel Comana  a avut probleme medicale majore  și a suferit o serie de intervenții chirurgicale.  De asemenea, pe fondul problemelor  medicale, domnul Costel Comana se retrăsese din managementul companiilor. Grupul de firme Regiotrans este alături de familia domniei sale.

Ministerul Afacerilor Externe a precizat că, în data de 25 februarie, consulul onorific al României în Republica Costa Rica a informat telefonic Ambasada României la Ciudad de Mexico, în a cărei circumscripţie se află şi Costa Rica, asupra decesului unui cetăţean român.

Potrivit MAE, incidentul a fost semnalat misiunii diplomatice şi de către autorităţile locale competente, care au confirmat la rândul lor, decesul cetăţeanului român.

”Potrivit primelor informaţii obţinute, cetăţeanul român s-ar fi sinucis prin strangulare, în grupul sanitar al avionului. Cetăţeanul român se afla la bordul unei aeronave care efectua o cursa între aeroportul Bogota, Columbia, şi aeroportul internaţional Juan Santamaria din San Jose, Costa Rica. Acesta era însoţit de o femeie de cetăţenie română”, se menţionează în răspunsul Ministerului de Externe.

Consulul onorific al României în Costa Rica s-a deplasat în regim de urgenţă la aeroport pentru discuţii cu oficiali ai Procuraturii şi pentru a acorda asistenţă consulară cetăţenei române care însoţea persoana decedată. Cetăţenei române i-au fost luate declaraţii de către autorităţile locale competente, în prezenţa consulului onorific, care i-a facilitat traducerea din română în spaniolă. Au fost întreprinse, în regim de urgenţă, demersuri de informare a familiei cetăţeanului român şi de obţinere a deciziei acesteia privind repatrierea trupului neînsufleţit, mai menţionează MAE.

Alte articole:   Premierul Cîțu a revocat ordinul Ministerului Sănătății cu noile criterii de carantinare a localităților

Gestul acestuia survine in contextul in care DNA a declansat o ancheta amplă in care este implicata si societqatea Regiotrans, unde este acționar.

Omul de afaceri Costel Comana, care controla societatea Regiotrans şi era anchetat într-un dosar de corupţie, a lucrat la CFR Braşov în anii ’90, perioadă în care a fost avansat şef de gară la CFR Braşov Triaj şi apoi la CFR Călători Braşov.

În anul 2000, Costel Comana a decis să-şi dea demisia de la CFR şi să-şi deschidă propria afacere, tot în domeniul feroviar, alături de Iorgu Ganea, care deţinea o sală de jocuri în Gara Braşov, acesta din urmă fiind în prezent arestat într-un dosar de corupţie.

Alte articole:   Proiect: limită de viteză de 30 km/h pentru biciclişti şi interzicerea utilizării telefonului mobil pentru pietonii care traversează strada

După zece ani de când şi-a deschis firma Regiotrans, braşoveanul a devenit unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, fiind inclus în Top 500 al revistei Forbes în 2011, având o avere estimată la 30 – 32 de milioane de euro.

 

Distribuie dacă îți place!
  1. R u s i n e e e se putea omori si in tara las

    Reply
  2. Bine ca si-a permis sa se plimbe cu avionu in Columbia si sa moara spre Costa Rica. Lasul o furat si asta milioane de euro si cu ce so ales , cu pamantu de peste el si o mini garsioniera . Ia fost frica de puscarieee. Sa-i confiste statul averea si el so sinucis degeaba, magaruuu.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate