blog-logo

Alimentele europene nerevendicate se împart din 2 martie, în municipiul Braşov

Alimentele europene nerevendicate se împart din 2 martie, în municipiul Braşov

ajutoare alimentareBrașovenii care au primit pachete cu alimente din partea UE în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) vor putea să mai primească produse. Nu în aceleași cantități ca în prima rundă, ci doar câte o cutie, în limita stocului disponibil. Redistribuirea pachetelor cu alimente va începe în data de 2 martie și se va face tot de la sediul Direcției de Servicii Sociale Brașov din strada Panselelor nr. 23 (fostul liceul asta).

„Vor putea ridica pachetele cu alimente toate persoanele defavorizate care au mai primit anterior astfel de ajutoare, fie pe baza cuponului transmis de Guvern, fie că au fost înscrise pe lista suplimentară, ținând cont că se încadrau într-una dintre categoriile de beneficiari. De data aceasta, fiecare persoană va primi o singură cutie cu alimente, iar redistribuirea se va face doar până în data de 31 martie”, a explicat viceprimarul Brașovului Adina Durbacă. În depozitul DSS Brașov au rămas nerevendicate 8.748 de cutii, iar programul de ridicare a alimentelor va fi în zilele lucrătoare, în intervalul orar 9.00 – 17.00. În prima tură, au beneficiat de alimentele europene 8.921 de persoane care au domiciliul în municipiul Brașov.

Alte articole:   Trecem la ora de vară. Duminică, cea mai scurtă zi din an

Ce acte sunt necesare

Reprezentanții DSS Brașov au precizat că pentru a putea ridica cutiile cu alimente, beneficarii trebuie să se prezinte cu  actul de identitate în original și copie. În cazul persoanelor nedeplasabile se pot ridica ajutoarele alimentare de către o altă persoană împuternicită în acest sens însă vor trebui să prezinte o serie de documente: împuternicire scrisă de mână de beneficiar; actul de identitate original și copie al beneficiarului, dar și actul de identitate original și copie al împuternicitului. În cazul minorilor sau al persoanelor asupra cărora este instituită o măsură de protecție sunt necesare pe lângă actul de identitate original și copie și copia actului prin care este numit reprezentantul legal, precum și copia actului de identitate a persoanei care ridică ajutoarele alimentare.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate