blog-logo

Mihai Pascu renunță la politică pentru a se dedica administrației locale

Mihai Pascu renunță la politică pentru a se dedica administrației locale

Mihai PascuDemisie din plenul Consiliului Județean (CJH). Mihai Pascu, fost vicepreședinte al CJ Brașov, a anunțat în cadrul ședinței de vineri că a renunțat la funcția de consilier județean, deoarece a optează pentru postul de director general, pe care l-a ocupat prin concurs în data de 12 februarie.

„Având în vedere experienta mea de peste 20 de ani în administrațiea publică, după consultări cu actuala conducere a Consiliului Județean, am convenit că pot să îmi aduc mai bine aportul în interesul comunității lucrând în zona de Executiv, pentru care am participat la concursul pentru postul de director general la Consiliul Judetean, iar pentru a nu fi in incompatibilitate mi-am depus demisia din Consiliul Judetean si din partid“, a precizat Pascu.

Alte articole:   1.12.2020 Incidența privind infectarea cu coronavirus – 5,96 la mia de locuitori, în județul Brașov

Mihai Pascu a fost director Relații Externe la nivelul CJ, înainte de a fi ales pe liustele USL (din partea PC), este primul brașovean care a obținut diploma de funcționar european -n.r. și a obținut titlul de doctor cu lucrarea „China – Particularități ale ridicării unei superputeri”).

Mihai Pascu a mai precizat că cel mai mare regret al lui este acela că nu a reușit să urgenteze lucrăile la Aeroportul Intrernțaional de la Ghimbav, în schimb are sentimentul de mulțumire că în perioada cât a fost vicepreședinte a reușit să realizeze investiții importnate și să aducă aparatură de ultimă generați pentru spitalele din Brașov.

Distribuie dacă îți place!
  1. RUSINE !! A ajung un turnator sa conduca departamente importante in Consiliul Judetean !! Acest individ trebuia sa fie la puscarie ! Si cine a fost in comisia de concurs a infractorului Pascu ?

    Reply
  2. Da, a ajuns director in ciuda fitilelor bagate de penalul de Grapa. Si uite asa poate se afla si de lucrarile contractate de firmele preaiubitului senator de Fagaras cu CJ-ul. Ca de fapt asta e disperarea ologului

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.