blog-logo

Brașovul la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

Brașovul la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

10898328_601262720019946_7463190033261358554_nGala Națională a Excelenței în Asistență Socială 2015 va trece de azi, 22 februarie, ora 24, într-o nouă etapă: cea a jurizării. Până atunci, mai avem 8 ore în care putem să votăm și să le recunoaștem noi înșine munca celor care lucrează cu profesionalism în domeniul solidarităţii sociale. În acest an, Brașovul este foarte bine reprezentat prin asistenții sociali care lucrează în domeniul asistenței persoanelor cu dizabilități și în cel al asistenței reintegrării sociale a persoanelor private de libertate.

Astfel, cele mai multe voturi din județ au fost obținute, până la această oră, la categoria asistării persoanelor cu dizabilități, de Alina Rădulescu și de Mihaela Manea, din cadrul Fundației Rafael, pentru dăruirea cu care, împreună cu echipa, contribuie la dezvoltarea abilităților de viață independentă ale beneficiarilor, de la cele de învățare a gesturilor simple de igienă personală și socializare, până la integrarea preșcolară, școlară sau chiar universitară și/ori la integrarea socio-profesională.

De asemenea, la categoria asistării reintegrării sociale a persoanelor private de libertate, Brașovul este reprezentat de Cristina (Dunăre) Ștefan, asistent social nominalizat de Serviciul de Reintegrare Socială din cadrul Penitenciarului Codlea, pentru consecvența și hărnicia cu care contribuie, alături de echipa în care lucrează, la regăsirea locului în comunitate pe care cei care și-au executat pedeapsa privativă de libertate îl caută cu dorința de a rămâne liberi și integrați social.

Putem să contribuim la recunoașterea publică a importanței muncii lor votându-le aici și acum:

-pe Alina Rădulescu și pe Mihaela Manea accesând link-ul: http://gala.cnasr.ro/index.pl/premiul_pentru_asistentul_social_din_domeniul_persoanelor_cu_dizabiliti4

-pe Cristina Ștefan apăsând pe link-ul: http://gala.cnasr.ro/index.pl/premiul_pentru_asistentul_social_din_domeniul_reintegrarii_sociale_a_persoanei_private_de_libertate4

Pentru că nu mai avem mult timp la dispoziție, vă invităm să votați hic et nunc, pentru cele trei nominalizate cu cele mai mari șanse din județul nostru. Pentru fiecare categorie de asistenți sociali puteți acorda un singur vot de pe un IP, dar puteți să utilizați mai multe calculatoare/laptop-uri/tablete/telefoane, ori să apelați la mai mulți prieteni, pentru ca Brașovul să își recunoască interesul pentru integrarea persoanelor cu dizabilități și pentru reintegrarea persoanelor private de libertate.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.