Brașovenii cheltuie, lunar, 130 de lei la sălile de sport

Brașovenii cheltuie, lunar, 130 de lei la sălile de sport

sala fitnessÎncepând cu finalul anului 2014, 7card a devenit disponibil și brașovenilor. Abonamentul 7card permite accesul utilizatorului la diferite centre sportive din oraș, atât pentru orele de fitness, cât și pentru cele de aerobic.

La nivelul pieței de fitness din Brașov, bugetul mediu lunar pentru un abonament la o sală de sport este de 130 de lei, prin comparație cu abonamentul 7card, care este cu aproximativ 20% până la 50% mai mic, în funcție de companiile care îl oferă ca beneficiu angajaților. Din totalul abonamentelor făcute, 60% sunt pentru femei. De altfel, femeile sunt cele care ajung cel mai des la sală, având în medie cu 20% mai multe intrări pe lună față de bărbați. Cele mai aglomerate zile la sălile din Brașov sunt lunea și miercurea.

Alte articole:   Salariaţii hărţuiţi moral la locurile de muncă vor putea cere despăgubiri angajatorilor

Pentru 2015, se estimează că numărul celor care vor ajunge în centrele sportive din Brașov va fi cu aproximativ 10% mai mare decât în 2014.

”Se constată că, din ce în ce mai mulți angajatori din afara Bucureștiului aleg să ofere abonamente la sală angajaților pentru a-i motiva și a-i fideliza. Un procentaj de peste 35% dintre abonamentele 7card sunt oferite ca bonus salarial angajaților”, spune Andrei Crețu, cofondator al 7card.

Fiind un card accesat în principal de angajații companiilor, după numărul de abonamente, cei mai mulți care-l folosesc activează în industrii precum IT, consultanță, telecom, dar și mari jucători activi în parcurile industriale din împrejurimile Brașovului.

Dintre programele de aerobic speciale la care participă abonații, cele mai cerute sunt: zumba, pilates, yoga și tae bo.

”Se poate constata în 2014 o cerere crescută pentru cluburile sportive care oferă posibilitatea practicării activităților cât mai diverse, de la dansuri, squash la escaladă. Un mare accent se pune pe antrenamentele multifuncționale (ex. Crossfit)”, spune Iulian Cîrciumaru, cofondator 7card.

Alte articole:   VIDEO Conducerea Spitalului Județean a lămurit problema paturilor ATI destinate bolnavilor de coronavirus! De la finalul lunii vom avea 13 paturi noi, complet echipate!

7card este un abonament lunar, foarte accesibil, care permite accesul la săli de sport din București, Timișoara, Cluj Napoca și Brașov. La finalul anului 2014, rețeaua număra peste 6.000 de abonați activi, în creștere cu 150% față de 2013, și un număr de 142 săli, în creștere cu 180% față de 2013. În 2014, 7card a facilitat accesul și la centre de sport din afara Bucureștiului, pentru anul în curs fiind vizate alte 4 orașe importante din țară. Cifra de afaceri a 7card este estimată la aproximativ un milion de euro în 2014, iar pentru 2015 se prognozează dublarea acesteia. ”Anul acesta intenționăm să depășim 10.000 abonați, peste 200 de de săli și să încheiem parteneriate cu operatori din alte orașe importante ale țării”, mai spune Andrei Crețu

Alte articole:   Avocatul Poporului: Internarea în spital nu ar trebui condiționată de testarea pentru Covid-19
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate