blog-logo

Accident pe DN1A. Traficul rutier este blocat!

Accident pe DN1A. Traficul rutier este blocat!

accident masina tir

12.20 Traficul rutier pe DN1A Cheia – Săcele a fost reluat pe sensul de mers către Brașov, urmând ca, în cel mai scurt timp, să se circule și pe celălalt sens. În accident a fost implicat și un al treilea TIR. Polițiștii spun că, în încercarea de a evita cele două TIR-uri, șoferul unui al treilea TIR a tras de volan, ieșind de pe partea carosabilă și căzând într-o râpă.

11.30 Accident grav în jurul orei 11.00, pe DN1A. Potrivit Dispeceratului Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, este vorba despre coliziunea dintre două TIR-uri, între Babarunca și Cheia.

Din primele informații, există și o victimă. Oamenii legii fac apel la șoferi să aibă răbdare și să respecte indicațiile agenților de circulație, până se reia traficul în zonă.

sigla newsbvDacă ai informații interesante sau ai reușit să faci o fotografie sau un clip video deosebit, scrie-ne pe contact@newsbv.ro! 

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   S-a lansat RO-ALERT-Copil dispărut. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor și semnalmentele  lor

Leave a Reply

Your email address will not be published.