Accident și pe DN13, cu patru victime

Accident și pe DN13, cu patru victime

smurd descarcerareZi neagră pe șoselele din județul Brașov. După ce azi dimineață a avut loc un accident pe DN1A, unde au fost implicate trei TIR-uri (am[nuntue AICI), un nou accident a avut loc ]n juru orei 13.00 pe „Drumul Morții“ – DN13.

Potrivit Dispeceratului Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, accidentul a avut loc pe Valea Bogății. Sunt patru victime, dintre care una a rămas în resturile mașinii.

Unul dintre răniţi, aflat în stare foarte gravă, a fost preluat de un elcopter SMURD, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, accidentul s-a petrecut în jurul orei 13.00, la ieşirea din Pădurea Bogăţii, pe DN13, după ce un autoturism s-a ciocnit cu o cisternă care transporta câteva tone de motorină şi benzină.

Alte articole:   Attila Kovács, președintele UDMR Brașov: Vrem să continuăm munca începută

În urma impactului, patru persoane care se aflau în autoturism au fost rănite, una dintre ele, pasagerul din dreapta şoferului, fiind în stare gravă.

„Pasagerul din dreapta şoferului a rămas încarcerată şi era inconştientă. Aceasta a fost preluată de un echipaj SMURD şi dusă la spital. De asemenea, au mai fost alte trei victime din autoturism, conştinte, care au suferit diverse politraumatisme şi traumatisme craniene”, a spus Sfreja.

Reprezentantul ISU Braşov a mai precizat că nu a existat pericol de explozie deoarece cisterna care transporta combustibil nu a fost avariată, ci doar cabina şoferului.

ISU Braşov a intervenit cu un echipaj de descarcerare, două SMURD şi două ambulanţe care au preluat răniţii şi i-au transportat la Spitalul Judeţean Braşov.

Alte articole:   Biblioteca Judeţeană “George Barițiu” şi-a desemnat cei mai fideli cititori

sigla newsbvDacă ai informații interesante sau ai reușit să faci o fotografie sau un clip video deosebit, scrie-ne pe contact@newsbv.ro! 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate