blog-logo

VIDEO Tinerii solicită Primăriei Brașov să le facă bază de antrenament pentru street workout

VIDEO Tinerii solicită Primăriei Brașov să le facă bază de antrenament pentru street workout
foto: prinbrasov.com

foto: prinbrasov.com

Tinerii din Brașov vor ca Primăria Brașov să le se amenajeze o zonă pentru „street workout“.

„Ca sport, este practicat de zeci de ani în mai multe zone din țară. Din păcate, nu avem echipamentele necesare la terenul de sub Tâmpa, unde ne întâlnim. Bara de tracțiune este improvizată, paralele s-au stricat, le-am mai reparat noi cum am putut. În 2013 s-a ținut campionatul național la Orăștie, la care am participat și noi de la Brașov. Chiar se fac demersuri pentru a fi introdus ca sport olimpic”, spune Mircea Ionuț Sglimbea, reprezentantul unui grup de 160 de persoane, care vin să se antreneze sub Tâmpa. Cel mai tânăr reprezentant are 10 ani, iar cel mai vârstnic 50 de ani.

Alte articole:   Avertizare nowcasting: Cod galben de ceață în mai multe localități din județul Brașov

Costurile nu sunt foarte mari, undeva la 6.000 de lei, cel puțin atât au costat cele din Galați sau Orăștie. A fost depusă o cerere la Primărie din 2012, dar până la această oră nu s-a făcut mare lucru.

„A rămas ca, în primăvară, când vremea va permite, Primăria să amenajeze zona de sub Tâmpa conform cerințelor acestui grup – alcătuit din 160 de persoane”, promite consilierul local Răzvan Popa, care l-a invitat astăzi pe Mircea la conferința de presă a PSD.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.