blog-logo

Început de an în forță pentru newsbv.ro

Început de an în forță pentru newsbv.ro

newsbv.roÎnceput de an în forță pentru echipa newsbv.ro, care își consolidează poziția de lider al site-urilor locale de știri, din Brașov.

Chiar dacă zilele de început de an au determinat o scădere a traficului online, newsbv.ro a vent în fața cititorilor cu știri de ultimă oră, în timp real.

Astfel, în luna ianuarie, potrivit Google Analytics, newsbv.ro a avut 96.867 de cititori unici (272.261 de articole citite).

trafic newsbv inuarie 2015

Trafic.ro oferă cifrele pentru Monitorul Expres: 73.102 cititori unici (215.726 de afișări) , Bună Ziua Brașov – 57.705 (262.032 de afișări), iar Brașovul Tău – 45.362 cititori unici (141.427 de afișări).

Portalul de știri newsbv.ro a fost și în luna decembrie cel mai citit site local. Potrivit Google Analytics,  74.026 de cititori unici au accesat newsbv.ro, fiind vizionate 231.194 de articole.

Conform datelor de la trafic.ro, Monitorul Expres a fost accesat luna trecută de 61.090 de cititori unici (176.878 de afișări) , Bună Ziua Brașov – 51.004 (209.640 de afișări), iar Brașovul Tău – 48.843 cititori unici (147.753 de afișări).

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile se pot vaccina în etapa a II-a, fără programare
 1. Lauda de sine…., 🙂

  Pe de alta parte, in opinia mea, tot bzb.ro este site-ul mai bun, pt ca este singura publicatie din Brasov care face cea ce trebuie: informeaza avand cele mai multe stiri locale. (Chiar daca nu intotdeauna sunt cele mai exacte.)

  Altii, din pacate, se tabloidizeaza sau isi cauta audienta prin publicarea unor „stiri” care genereaza in special scandal.., si ofera posibilitatea revarsarii frustrarilor individuale prin comentarii inutile.
  Asa tot sa ai „rating”: 🙂

  Reply
 2. Repet:
  pt ca unii mai incearca sa faca presa (ziar/publicatie online de informatie), iar altii cancan… (si rating) 🙂

  Reply
 3. de acord. de aceeea nu am publicat nimic din stenogramele cu prostituatele de lux si patronul de la FC Brasov, Ioan Neculaie…

  Reply
 4. Repet: nu includ neaparat acest site in prima categorie. 🙂

  Reply
 5. si o rata de respingere de peste 75%, adică 75% din vizitatori au stat mai putin de 3 secunde pe site..

  Reply
 6. Am mai vazut noi „sine laude” d-astea si pe televiziunile de stiri de ex.

  Toata lumea se lauda cu audienta in speranta sa mai atraga publicitate (bani) si/sau mase de oameni manipulabili. 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate