blog-logo

Doi senatori s-au „bătut” pentru şefia organizaţiei municipale a PNL Braşov

Doi senatori s-au „bătut” pentru şefia organizaţiei municipale a PNL Braşov

pnl_siglaFuncţia de preşedinte interimar al organizaţiei municipale a PNL Braşov a fost disputată de doi senatori liberali.

În urma numărătorii voturilor, medicul Marius Neculoiu a fost ales, aseară, preşedinte al organizaţiei municipale a PNL (funcţie pe care a mai deţinut-o anterior). El a obţinut 21 de voturi, devansându-l pe Sebastian Grapă (pentru care au optat 11 colegi).

Alegerile pentru şefia PNL Braşov ar trebui organizate in 2017, dar este posibil să fie mult mai devreme, conducerea de la Bucureşti intenţionând să forţeze fuziunea PNL – PDL mult mai repede.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Accident cu 3 victime pe drumul spre Poiana Brașov
 1. lasă, că Grapă poate prelua curând filiala Codlea.

  Reply
 2. CREZI TU??? Mai baiatule…o sa fii surprins…Grapa nu are probleme cu legea, nici macar minore, asa cum cred unii sau altii. Dar, nici dr. Neculoiu. Spre deosebire multi liberali, cei doi chiar pot dormi linistiti. Problema e mai sus in noul partid liberal…chiar la varf..presedinti , vice-presedinti ai organizatiei locale.

  Reply
 3. Dl. senator Unealta Agricola, INCA nu are probleme. Daca se apuca cineva sa sape un pic perioada cand distinsul senator era lider de sindicat la posta … o sa dea si el cu subsemnatul, sunt convins 🙂

  Reply
 4. Să traducem acest ”capăt” de știre : Scripcaru a pus mâna pe tot județul. Liberalismul bun de făcut pipi pe el, cu boltă!
  Sunt curios, după ce Scripcaru face antecameră pe Dimineții, cine mai face baletul liberal!

  Reply
 5. Mai dragii mosului, Grapa „a rupt” tot ce se putea in achiziții si licitații de spitale cat a fost președintele comisiei de sanatate a cj brasov. DaNA nu știu ce mai așteaptă!

  Reply
  • Draga Aristotelos, ca esti las si prost se vede de la inceput ! Dar tot nu inteleg de ce te roade frustrarea, esti cumva una din slugile primarului-infractor Georgica ?
   Indiferent de rezultat, este un progres facut de PDL: au evoluat de la bucur la neculoiu, de data asta au acaparat o sluga cu profil de intelectual, nu de homeless care strange PETuri !!

   Reply
 6. si totusi eu tot sper ca marea fuziune sa nu se mai faca …

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate