blog-logo

EXCLUSIV Avem alegeri anticipate la Braşov!

EXCLUSIV Avem alegeri anticipate la Braşov!
Ce au votat cetățenii nu mai conta, pentru cei care au plecat de la un partid la altul

Ce au votat cetățenii nu mai conta, pentru cei care au plecat de la un partid la altul

Surse guvernamentale au confirmat, pentru newsbv.ro, că vor fi organizate alegeri anticipate în perioada imediat următoare.

Potrivit informaţiilor pe care le deţinem la această oră, este vorba desspre data de 22 martie. La Braşov singurul Colegiu unde va fi organiat un tur de scrutin este Colegiul 6 (Craiter – Florilor – Răcădău – Noua), din cauză că Ioan Adam şi-a dat demisia după ce a fost arestat intr-un caz de coruptie.

La alegerile parlamentare din 2012, în acest colegiu, au fost 24.179 de voturi valabil exprimate, împărţite după cum urmeayă: Ioan Adam (PSD) – 13.310, Adrian Gabor (PDL) – 5.867, Daniel Chivu (PPDD) – 1.800, Vasile Petraşco (PRM) – 680, Cornel Silviu Bota (PER) – 584, Farkas Anna-Lili (UDMR) – 1.144.

Alte articole:   Mai multe străzi din Săcele rămân fără curent electric

Social-democraţii sunt pregătiţi să intre în luptă, numele vehiculate fiind din rândul „lupilor tineri” – consilierii locali Răzvan Popa şi Tudor Duţu. De la liberali, ar fi de aşteptat ca Adrian Gabor să îşi ia revanşa…

Chiar dacă pe Colegiul 8 (Bartolomeu – Tractorul – Triaj – Uzina 2), Petre Roman îşi va pierde mandatul, aici nu se vor organiza alegeri, deoarece aici mai exista un deputat – Gheorghe Ialomiţianu, care a obţinut mandatul în faza a doua, când s-au redistribuit voturile.

În 2012, aici au votat 24.247 de braşoveni, iar rezultatele au fost:  Petre Roman (PNL) – 13.280 Gheorghe Ialomiţianu (PDL) – 6.115 Dumitru Buţan (PP-DD) – 1.836 Eugen Telişcă (PRM) – 680 Romeo Vasile Paşcu (PER) – 542 Géczi Gellért (UDMR) – 1.076

Distribuie dacă îți place!
 1. Dilema veche…care sa fie candidatu???

  Gabor are intalnire cu DNA-ul raportat la terenul, destul de mare-10ha- din Triaj pe care a pus mana printr-o inginerie cu firme-aport-preluare si alte invarteli ..
  Chivu este in priza si el pentru asocierea cu Primaria la niste proiecte europene in care a fost desemnat pe barba primarului-ECO HOTELS- asa ca nu poate fi vb de o candidatura..
  Se pare ca la Brasov, selectia pentru locale, parlamentare, europarlamentare..o face DNA-UL

  Solutia-UN INDEPENDENT..

  Reply
 2. Alegerile se vor ține EXCLUSIV pe newsbv? :/

  Reply
 3. Sursele guvernamentale presupun că sunt de la UNPR, PC sau PLR. Nu de alta, dar în 20-21 martie PSD are Consiliu Național (http://www.hotnews.ro/stiri-politic-19242245-psd-nu-mai-pastreaza-lui-adrian-nastase-functia-presedinte-consiliului-national-care-avea-loc-20-21-martie.htm) și nu prea cred că vor face alegerile cu 1 zi înainte de acest eveniment. 🙂

  Reply
 4. Te mai dai mult în barcă?

  Reply
  • Da ! Gabor merita un pat pe DIMINETII !! Era de ghicit ca esti o sluga a primarului infractor !! Lasa ca in curand o sa poti sa i te faci util si altfel: ducandu-i chiftele pe Diminetii !! Acolo o sa faca PDL congresul urmator, unde o sa se aleaga un sef de celula !

   Reply
 5. bzb.ro pomeneste ziua de 29 martie, aici figureaza 22 martie.
  Ar fi bine sa cadeti de acord asupra datei. 🙂

  Reply
 6. Și uite-ne în decembrie, fără alegeri anticipate pe plan local..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate