blog-logo

Razie cu scandal la Bunești. Un tânăr se plânge că a fost bătut de polițiști

Razie cu scandal la Bunești. Un tânăr se plânge că a fost bătut de polițiști

mascatiServiciul de Ordine Publică a organizat miercuri o acţiune cu efective mărite în toate satele comunei Buneşti, la care au participat polițiști din cadrul Poliţiei Rupea, Secţiei 6 de Poliţie Rurală Hoghiz şi a posturilor de poliţie coordonate, jandarmi din cadrul I.J.J. Brașov, precum și angajați ai D.S.V.S.A. și Electrica.

„Acțiunea a urmărit asigurarea și menținerea unui climat de ordine şi siguranţă civică,diminuarea fenomenului infracţional,prevenirea și combaterea furturilor de energie electrică și material lemnos,verificarea legalității actelor de comerț“, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Brașov.

În timpul raziei au fost legitimate 36 persoane,12 persoane au fost conduse la sediul postului de poliție Bunești, au fost controlate 36 autovehicule și aplicate 25 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 15.570 lei. Polițiștii au constatat  o  infracţiune de sustragere energie electrică, prin folosirea unei instalaţii artizanale în scopul racordării ilegale la reţeaua electrică, persoana depistată fiind cercetată în stare de libertate.

Alte articole:   CLSU: Exercițiu de simulare a unui accident chimic, la o fabrică din Brașov   

Una dintre sancțiunile contravenționale menționate, în valoare de 500 lei, a fost aplicată unui tânăr de 23 ani, care a refuzat să fie legitimat de polițiști. Tânărul a fost condus la sediul postului de poliție în jurul orei 9.15, unde a fost identificat și s-a aplicat sancțiunea, după care a părăsit sediul, în jurul orei 9.30. Ieri, la ora 9.50, dispeceratul I.P.J. Brașov a fost sesizat prin Serviciul 112 de tatăl tânărului menționat pentur că fiul său ar fi fost agresat fizic de polițiști,în timp ce se afla în sediul postului de poliție. Imediat după sesizare, din dispoziția conducerii I.P.J. Brașov, polițiștii din cadrul Biroului Control Intern au demarat verificările în acest caz.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.