blog-logo

Adrian Atomei, președinte la oragnizația municipală a PLR Brașov

Adrian Atomei, președinte la oragnizația municipală a PLR Brașov

adrian atomeiÎn cadrul intâlnirilor forurilor de conducere ale Partidului Liberal Reformator care au avut loc la sfârşitul lunii ianuarie, a fost stabilită strategia pentru următoarea perioada atât la nivel local cât şi naţional.

În acest context şi în urma retragerii din funcţia de viceprimar al municipiului Braşov, Adrian Atomei a fost desemnat cu unanimitate de voturi să preia conducerea Organizaţiei Municipale Braşov a PLR.

Adrian Atomei împreună cu Radu Puşcariu şi Mircea Boriceanu formează grupul consilierilor locali independenţi şi se află în opoziţie în Consiliul Local Braşov, împreună cu colegii alături de care PLR formează coaliţia guvernamentală la nivel naţional.

„PLR va susţine, în privinţa alegerilor locale, desemnarea primarilor în două tururi, iar în ceea ce priveşte alegerea preşedinţilor de Consilii Judeţene, PLR susţine sistemul bazat pe votul indirect al Consiliului Judeţean. Referitor la alegerile parlamentare, conducerea PLR a decis susţinerea votului proporţional pe listă şi reducerea numărului de parlamentari“, spune Valentin Şoneriu, preşedintele PLR Braşov.

Pentru soluţionarea problemelor apărute la votul din diaspora, PLR consideră că prioritatea trebuie să fie reprezentată de organizarea secţiilor de vot pentru a asigura, astfel, oricărui român dreptul la vot. Tot referitor la votul românilor din străinătate, PLR este în favoarea oricărui sistem care să permită votul neîngrădit, corect şi legal al românilor. În acest sens o prioritate trebuie să o reprezinte cartografierea comunităţilor de români din străinătate, identificarea localităţilor în care se găsesc comunităţi mari de români şi numărul acestora.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.