blog-logo

Vântul puternic a făcut prăpăd azi-noapte la Brașov

Vântul puternic a făcut prăpăd azi-noapte la Brașov

copac cazut masiniVântul puternic de azi-noapte a creat probleme mari la Brașov.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov a fost solicitat să intervină, în jurul orei 3.30, în mai multe locuri din oraș.

Astfel, pe strada Mihai Viteazu acoperișul unei spălătorii a fost desprins și a fost aruncat peste trei mașini. Pe strada Armoniei, alte două autoturisme au fost avariate.

De asemenea, pe Calea București, în zona Pantex, un copac s-a prăbușit peste conducta magistrală de gaz, provocând o avarie care a fost remediată în câteva ore, iar pe strada Republicii acoperișul unei case a fost despins și s-a prăbușit la intrarea în locuință, blocând-o.

În jurul orei 4.15, pe Bulevardul Victoriei un copac s-a prăbușit și a avariat patru mașini.

Alte articole:   VIDEO - FOTO Jandarmii din Brașov, petrecere în pandemie

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, căpitanul Ciprian Sfreja, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pompierii au intervenit la 50 situaţii de urgenţă pentru înlăturarea copacilor căzuţi pe autoturisme, pentru degajarea căilor de acces, dar şi pentru înlăturarea pericolului prin îndepărtarea elementelor de construcţie care stăteau să cadă.

De asemenea, în localitatea Poiana Mărului, 400 de locuinţe au fost deconectate de la reţeaua electrică şi se lucreză la remedierea defecţiunii, potrivit sursei citate.

Distribuie dacă îți place!
  1. Visa Lom vantu puterinc si-a zis cuvantul,pe ne asteptate ,tiglele,tabla de pe casele vechi faceau prapad in miezul nopti,va sfatuim daca sunteti parte unui bun istoric,,urgentati remedierea si repararea lor…..la ora 00.45 am iesit afara sa vad ce se intampla ,am intrat in masina si am dat o tura de oras,,copaci in majlocu drumului,tigle,caramizi.si gunoaie inprastiate de viscol,asa ce va nu sa vazut..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate