blog-logo

Sezon bun în Poiana Brașov: aproape 500.000 de treceri pe la turnicheți, în ianuarie

Sezon bun în Poiana Brașov: aproape 500.000 de treceri pe la turnicheți, în ianuarie

Schi, partii Poiana 16 ianuarie 2014 (38)Condițiile de schi în Poiana Brașov sunt excelente, iar începând de astăzi este așteptat un nou val de turiști. Astfel, în weekend, vor funcţiona toate instalaţiile de transport pe cablu, cu excepţia teleschiului Kanzel. De la începutul anului și până la mijlocul acestei săptămâni au fost înregistrate 483.754 de treceri pe la turnicheții instalațiilor de transport pe cablu, iar administratorii pârtiilor speră ca până la finele sezonului de schi, numărul amatorilor sporturilor de iarnă care ajung în stațiune să crească simțitor.

Pentru weekend sunt prognozate ninsori uşoare, iar săptămâna viitoare se anunţă condiţii favorabile pentru producerea de zăpadă artificială, astfel că pârtiile vor fi practicabile mai mult timp față de iarna trecută. În acest moment, stratul de zăpadă este de 60 cm în partea superioară a masivului şi 40 cm în paertea inferioară.

Alte articole:   ME solicită ca orele remediale să fie făcute ”faţă în faţă”, indiferent de scenariul în care este localitatea

Sezonul trecut, în staţiunea braşoveană, au fost aproximativ 1,5 milioane de treceri pe la turnicheţi, cel mai încărcat weekend fiind cel din 11 –13 ianuarie 2014, cu 89.421 de treceri. În primele trei zile ale lui 2015, pe la instalațiile de transport p cablu au fost înregistrate 72.613 treceri, fiind de altfel  cele mai aglomerate zile din acest sezon, până acum.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate