blog-logo

Interlopul Alen Moisin, arestat pentru camătă și șantaj

Interlopul Alen Moisin, arestat pentru camătă și șantaj
Alen Moisin

Alen Moisin

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus, la data de 29.01.2015, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Alen Daniel Moisin, pentru săvârșirea infracțiunilor de camătă, amenințare și șantaj, și față de doi acoliți ai acestuia, Virgil-Florin Petrișor și Dan-Viorel Dimulete,  pentru complicitate la camătă.

În cursul acestei zile, Moisin și Dimulete au fost duși la Judecătoria Braşov, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Magistrații au decis ca pe numele celor doi inculpați să fie emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, încăpând cu data de 30.01.2015, aceștia formulând contestație în cauză. În cazul lui Petrișor, s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Alte articole:   Cinci intervenții ale salvamontiștilor, astăzi, în Poiana Brașov

„Din probatoriul administrat în cauză, până în acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că inculpatul Alen Daniel Moisin a împrumutat bani cu camătă mai multor persoane vătămate, iar în momentul în care acestea nu reușeau să restituie sumele împrumutate recurgea cu sprijinul diverselor persoane din anturajul său la acţiuni violente, menite să asigure atât recuperarea banilor, cât şi să dea un exemplu pentru ceilalţi debitori ai săi“, a precizat procurorul Raluca Mirică, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Cercetările în cauză au fost efectuate de către organele de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei Brașov – Biroul de Investigații Criminale, sub supravegherea procurorului de caz.

Alte articole:   Kids Tâmpa, învinsă de Dunărea Călărași

 

Distribuie dacă îți place!
  1. Sper ca se va face curatenie si in Brasov ! Mai sunt tigani care terorizeaza lumea: Marcel Fronoiu, Manu, Albert, Neacsu, Vlad Androne si interlopii de Craiter si multi altii… Politia sa continue sa ii stranga !

    Reply
  2. Bai am si eu o intrebare la tine pe cine am futut pe mata sau pe sorata?politia nu aresteaza pe nimeni la comanda unor prosti ca tine care lasa comentarii de cacat.

    Reply
  3. Vlad And vad ca esti jmecher de ce nu iti postezi identitatea , nu te mai baga aiurea in seama

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate