blog-logo

Dunca: Reciclarea „Drumului Rușinii“ în 2015, reparația finală în 2016

Dunca: Reciclarea „Drumului Rușinii“ în 2015, reparația finală în 2016

Drumul rusinii site 2Secretarul executiv al filialei județene a PSD Brașov, Marius Dunca, a declarat, astăzi, că mitingul făcut ieri „de ceilalți politiceni“, referitor la starea Drumului Rușinii, este unul demagogic și ar trebui să le fie rușine celor doi parlamentari de la PNL, Sebastian Grapă și Mihai Donțu.

„Vreau să le transmit că au fost la putere, iar Drumul Rușinii a ținut de Consiliul Județean 12 ani și nu au investit un ban. Anul trecut, Guvernul a preluat drumul la CNADNR a investit 25 de milioane de lei. Există o procedură, iar ei o știu foarte bine. Să le fie rușine! Ar fi bine să vorbească mai puțin și să facă mai mult”, a declarat Dunca, care a precizat că va fi emisă o hotărâre de Guvern, iar „un drum nu se poate face drumul de pe o zi pe alta”.

Dunca spune că anul acesta, în prima fază, se va face o reciclare a materialului asfaltic existent și se vor acoperi gropile, „așa cum s-a făcut la Moieciu, unde tot Guvernul Ponta a reparat tot un drum de care Consiliul Județean Brașov și-a bătut joc. Anul viitor se va face practic reparația capitală, cu turnarea covorului asfaltic final. De aceea, le transmit politicienilor din opozițe că mai bine s-ar preocupa de problemele cetățenilor și ar încerca să facă ceva concret“, a încheiat Dunca.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate