blog-logo

Preşedintele Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici susţine că e ameninţat cu moartea

Preşedintele Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici susţine că e ameninţat cu moartea

octav bjozaPreşedintele Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici, Octavian Bjoza, susţine că e ameninţat cu moartea de o persoană necunoscută care de aproape un an îi trimite zeci de sms-uri şi că, deşi a reclamat Parchetului, nu au fost luate măsuri, procurorii spunând că dosarul a fost casat din lipsă de probe.

Octavian Bjoza a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, susţinută la Braşov, că de zece luni este ameninţat cu moartea, insultat şi înjurat de o persoană necunoscută care se recomandă „ofiţerul revoltat” şi care i-a trimis peste 80 de sms-uri şi telefoane.

Potrivit Mediafax, el a depus o plângere la Parchetul Judecătoriei Braşov în luna iulie, reclamând că până în prezent nu a primit niciun răspuns de la procurori, în timp ce el continuă să primească ameninţări.

Alte articole:   Bacalaureat 2021. Nu va fi organizată sesiune specială a examenului, anunță ministrul Educației

Miercuri, Bjoza a depus o nouă reclamaţie la Parchet, în care arată că în ultimele zece luni a primit 55 de sms-uri şi peste 25 de telefoane de la respectiva persoană, el ataşând şi copii după mesajele primite.

„Având în vedere că dispuneţi de mijloacele legale şi tehnice, mă surprinde la modul cel mai neplăcut faptul că nici după zece luni persoana respectivă nu a fost identificată, amendată sau dată în judecată în scopul de a stopa trimiterea acestor mesaje. Consider că ameninţarea cu moartea la adresa persoanei mele sunt periculoase şi nemeritate“, arată Bjoza în reclamaţia trimisă procurorilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Braşov, procurorul Raluca Mirică, dosarul deschis în cazul lui Octavian Bjoza a fost închis pe motiv că plângerea „nu a fost susţinută de niciun mijloc de probă”.

Alte articole:   Tânăr agresat de două femei și un bărbat, în Brașov

„Domnul Bjoza a formulat o plângere pentru hărţuire şi ameninţare, iar la sfârşitul anului trecut dosarul a fost soluţionat şi urmează să îi fie comunicată soluţia. Soluţia este casarea pe motiv că plângerea nu a fost susţinută de niciun mijloc de probă“, a spus procurorul Raluca Mirică.

Soluţia nu este însă definitivă, putând fi depusă contestaţie.

Distribuie dacă îți place!
  1. Il ameninta o doamna cu gluga neagra, poate !! Cine sa-si puna mintea cu un mos senil ca asta ?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate